edzia3232 23.12.24, 12:56 Od 2-3 dni drganie prawej dolnej powieki, google sugeruje mi stwardnienie rozsiane i juz sieje sie panika w mojej glowie. Od czego to może byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynowablondynka Re: Powieka 25.12.24, 20:58 Napakoj w siebie witamin ale mozesz juz zaczac czytac o robakach...Pisze z doswiadczenia.Przezylam to. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Powieka 25.12.24, 23:02 Myślę że każdy raz na jakiś czas - zwłaszcza jak masz zwierzęta - powinien profilaktycznie zrobić sobie kurację zentelem czy vermoxem. I raczej powieka nie jest tu objawem. Czujesz to "jeżdżenie" na jelitach, nie da się przeoczyć. Plus wysypki niewiadomego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Powieka 26.12.24, 11:09 Zentel profilaktycznie? Mam nadzieję, że lekarz odmówi wypisania recepty. Zwłaszcza, że temat tego wątku - drgająca powieka - nie ma nic wspólnego z zakażeniem pasożytami Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Powieka 26.12.24, 12:10 A czemu nie? Można sobie uszkodzić wątrobę zentelem? Odpowiedz Link Zgłoś
platynowablondynka Re: Powieka 29.12.24, 21:32 A wlasnie ,ze ma..Doswiadczenie mam.A jesli chodzi o odrobaczanie to jest to bardzo dlugi proces.Zentel nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
questdlazabawy Re: Powieka 29.12.24, 00:47 Wlasnie co do wysypek zauwazylem jakis czas temu ze wyskakuja mi takie krostki na klatce piersiowej i biodrach i czasem na udach, nie wychodzi z nich nic Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Powieka 25.12.24, 22:55 Popatrzyłem na na to pisałem w Google i tam jest bardzo dużo przyczyn jak będę na komputerze wrzucę je Odpowiedz Link Zgłoś