Dodaj do ulubionych

Wstydliwy problem

28.07.25, 21:52
Chyba mam hemoroidy, nie wiem w sumie..ale coś tam wyczuwam.
I teraz tak.. umówić wizytę u proktologa żeby to zobaczył? Czy cos jest wewnątrz ? Warto? Żeby mieć całkowity podgląd.
Czy iść zwyczajnie do apteki i kupić jakąś masc?
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Wstydliwy problem 30.07.25, 15:18
      1- iść do proktologa lub dobrego chirurga -----------poprosić o czopki posteriran n
      3- pocztać sp9tcu hemoroidy - w skrucie hemoroidu to nie nowotwór i nigdy nie doprowadzą do nowotworu----zła
      wiadomość - mogą bardzo boleć i wypaść mi 1 wypadł chirurg włozył go ból bardzo silny
      mogą krwawić -----------
      • sp9tcu Re: Wstydliwy problem 30.07.25, 15:37
        oczywiście posterisan H
    • koziorozka Re: Wstydliwy problem 02.08.25, 15:12
      Po co ci proktolog?
      Lekarz pierwszego kontaktu wystarczy.
      A jak nie masz z tego powodu żadnych dolegliwości, to lekarz ci niepotrzebny
      • nika_1985 Re: Wstydliwy problem 02.08.25, 17:21
        No nie wiem..różnie czytałam..że najlepiej iść to sprawdzić..internista tego nie sprawdzi.
        Ponoć wszędzie mówią,że jak cos sie pojawiło to.lepiej sprawdzić czy nie.ma.czegos wewnątrz..
        • koziorozka Re: Wstydliwy problem 02.08.25, 19:03
          nika_1985 napisała:
          > Ponoć wszędzie mówią
          -----------------------
          Mówią, a decyzję ty podejmujesz, wybierasz, które źródło jest godne zaufania, a kto gada byle gadać.
          Nikt za ciebie tego nie zrobi
          • nika_1985 Re: Wstydliwy problem 02.08.25, 19:07
            Tak, zgadza się...ale nie sądzę mimo wszystko,że internista coś w tej kwestii pomoże.
            • koziorozka Re: Wstydliwy problem 02.08.25, 19:18
              nika_1985 napisała:
              > Tak, zgadza się...ale nie sądzę mimo wszystko,że internista coś w tej kwestii pomoże
              -----
              Skierowanie do proktologa kto wystawi? ;)
              • nika_1985 Re: Wstydliwy problem 02.08.25, 19:20
                Mozna prywatnie jak nagli..
        • sp9tcu Re: Wstydliwy problem 02.08.25, 21:37
          Co za brednie co za brednie Ja się też naczytałem różnych rzeczy na początku i panikowałem No mokre była na papierze toaletowym i tak dalej i tak dalej I był ból dopiero znajomy lekarz Wszystko mi wytłumaczył ludzie ludzie Przeczytajcie SP 9 tcu hemoroidy jak będzie ten temat dalej rozkręcony jeszcze raz tu Napiszę Kto to może zobaczyć Wystarczy zwykły chirurg po co proktolog ludzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka