Gość: MM IP: *.polcard.com.pl 07.05.02, 13:17 Czy ktoś z obecnych na forum mógłby mi udzielić informacji na temat skutecznoście tego leku??? Pozdrawiam, MM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blesio Re: zinaxin IP: 212.51.203.* 28.05.02, 15:15 Podpisuję się pod apelem! Również jestem zainteresowany tym lekiem!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzDR Re: zinaxin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:55 brałem 2 tygodnie na stany kolanowe ale: a) wcale sie nie polepszyło (zresztą powinno się polepszyć chyba po miesiącu lub dwóch) b) straszną miałem nadkwasotę po tym, a bierze się na noc więc nie za przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posy Re: zinaxin IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 11:48 Mąż zakupił 60 szt. zinaxinu i aktualnie kończy mu się opakowanie. Twierdzi, że kolana zdecydowanie mniej bolą. Cierpi na lekki reumatyzm stawowy zwłaszcza przy zmianie pogody, zmiany zwiazane z wiekiem też pewnie mają wpływ. Po zażyciu tabletki lekko odbija mu się imbirem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posy Re: zinaxin IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 11:56 Mąż zakupił 60 szt. zinaxinu i aktualnie kończy mu się opakowanie. Twierdzi, że kolana zdecydowanie mniej bolą. Cierpi na lekki reumatyzm stawowy zwłaszcza przy zmianie pogody, zmiany zwiazane z wiekiem też pewnie mają wpływ. Po zażyciu tabletki lekko odbija mu się imbirem. Odpowiedz Link Zgłoś