enautka 27.11.04, 21:55 Czesto mam zimny nos chociaz jestem w cieplym pomieszczeniu.Ciekawe czego jest to oznaka?Jak z tym walczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: zimny nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:57 A rece i nogi masz tez zimne? Jak tak to moze byc sprawa krazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
enautka Re: zimny nos 27.11.04, 22:05 Wiatam Aga! Czasami tak, ale zadko w porownaniu do nosa. Takze sadze, ze to wina krazenia. Czy jest jakis sposob na walke z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zimny nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:44 Wiesz,ja mam podobne objawy i nie bylam jescze u lekarza, ale wiem, ze takimi sprawami zajmuje sie m.in. angiolog. Lekarz taki bada cisnienie w naczyniach krwionosnych i wtedy wie, czy krazanie jest ok czy nie. Moze sprobuj wybrac sie do takiego spacjalisty. Wiem, tylko, ze zaburzenia krazenia moga byc grozne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: zimny nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:17 Zimny i wilgotny nos to objawy zdrowia!!! Z tym się nie walczy,to się ma. Jak nie wierzycie to zapytajcie na forum "Zwierzęta";))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zimny nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:25 No wlasnie, chyba Ci sie fora pomylily. Odpowiedz Link Zgłoś