Dodaj do ulubionych

Tłuszczak

14.05.02, 10:38
Czy ktoś z was miał usuwane tłuszczaki? Czy łtuszczak może być złośliwy i czy
po usunięciu może się odnowić???
Obserwuj wątek
    • Gość: lipoma Re: Tłuszczak IP: 5.2.1R1D* / 212.195.30.* 14.05.02, 11:09
      Nie, nie jest zlosliwy, ale moze "zlosliwie" sie odnowic.
      • Gość: Fredryk Re: Tłuszczak IP: *.telia.com 18.05.02, 11:39
        Mialem takowy na nodze pod kolanem po lewej stronie zewnetrznej.Zona powiadala
        wstydze sie z Toba isc na plaze.Ja jej zawsze odpowiadalem lepiej z guzem
        wielkosci jaja niz dostac cos strasznego.Wyslala mnie do kliniki.Tak sie
        zlozylo ze byl na praktyce mlody lekarz ciemnoskory ,ktory byl asystentem
        glownego lekarza.Ten mu polecil wez Pan probe do labolatorium.Jak ten ciemny
        chwycil taka szpryce ,nim sie obejrzalem a ta szpryca juz siedziala w
        guzie.Podziekowalem,ale mocno wystraszony.Za dwa tygodnie byla odpowiedz z
        kliniki nic zlosliwego prosze sie zglosic tego i tego dnia i otej godzinie na
        czczo.Po przyjsciu wykapano mnie polozono calkiem zdrowego do specjalnego
        pokoju celem uspokojenia organizmu.Juz zaczynalemm sie czuc chory.Przyszly
        fajne dziewczyny oczywiscie pielegniarki nie pozwolily sie ruszac przeniosly
        mnie na wozek na kolkach w pozycji lezacej.Ja w smiech przeciez jestem zdrowy
        co przed chwila opuscilem prace.Wjechalismy na sale operacyjna.Lekarz Chirurg
        przedstawil sie i jego pielegniarki ,dziewczyny juz mnie opuscily.Obejrzal
        fachowo moje jajo i powiedzial tutaj bedövning (znieczulenie).Po pieciu lub
        dziesieciu minutach,poproszono mnie o opowiedzenie jakies histori.Tak sie
        zasugerowalem ta opowiescia, a pan Chirurg juz mi pokazuje na talezyku
        olbrzymie jajo ,ktore okazalo sie byc z tluszcu.Zaszyto dziure do pokoiku
        zainkasowalem specjalne kanapki kawe i po dwoch godzinach wolny.Wsiadlem do
        auta i przyjechalem do domu.Mialem zwolnienia dwa dni powiedzieli ze
        niepotrzeba wiecej.Szwy Ci zdejmie pielegniarka z primer vården czyli osrodka
        zdrowia.Do dzisiaj sie nie odnowilo.Bylo to w roku 1984 w Szwecji,jak sie
        zgoilo kontynulowalem zimne kapiele w Sundzie do grudnia.Pzdr.Fredryk
    • justy1 Re: Tłuszczak 18.05.02, 19:31
      Może się zdarzyć, że zacznie ropieć. Dlatego na wszelki wypadek się je usuwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka