ada1 14.05.02, 10:38 Czy ktoś z was miał usuwane tłuszczaki? Czy łtuszczak może być złośliwy i czy po usunięciu może się odnowić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lipoma Re: Tłuszczak IP: 5.2.1R1D* / 212.195.30.* 14.05.02, 11:09 Nie, nie jest zlosliwy, ale moze "zlosliwie" sie odnowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredryk Re: Tłuszczak IP: *.telia.com 18.05.02, 11:39 Mialem takowy na nodze pod kolanem po lewej stronie zewnetrznej.Zona powiadala wstydze sie z Toba isc na plaze.Ja jej zawsze odpowiadalem lepiej z guzem wielkosci jaja niz dostac cos strasznego.Wyslala mnie do kliniki.Tak sie zlozylo ze byl na praktyce mlody lekarz ciemnoskory ,ktory byl asystentem glownego lekarza.Ten mu polecil wez Pan probe do labolatorium.Jak ten ciemny chwycil taka szpryce ,nim sie obejrzalem a ta szpryca juz siedziala w guzie.Podziekowalem,ale mocno wystraszony.Za dwa tygodnie byla odpowiedz z kliniki nic zlosliwego prosze sie zglosic tego i tego dnia i otej godzinie na czczo.Po przyjsciu wykapano mnie polozono calkiem zdrowego do specjalnego pokoju celem uspokojenia organizmu.Juz zaczynalemm sie czuc chory.Przyszly fajne dziewczyny oczywiscie pielegniarki nie pozwolily sie ruszac przeniosly mnie na wozek na kolkach w pozycji lezacej.Ja w smiech przeciez jestem zdrowy co przed chwila opuscilem prace.Wjechalismy na sale operacyjna.Lekarz Chirurg przedstawil sie i jego pielegniarki ,dziewczyny juz mnie opuscily.Obejrzal fachowo moje jajo i powiedzial tutaj bedövning (znieczulenie).Po pieciu lub dziesieciu minutach,poproszono mnie o opowiedzenie jakies histori.Tak sie zasugerowalem ta opowiescia, a pan Chirurg juz mi pokazuje na talezyku olbrzymie jajo ,ktore okazalo sie byc z tluszcu.Zaszyto dziure do pokoiku zainkasowalem specjalne kanapki kawe i po dwoch godzinach wolny.Wsiadlem do auta i przyjechalem do domu.Mialem zwolnienia dwa dni powiedzieli ze niepotrzeba wiecej.Szwy Ci zdejmie pielegniarka z primer vården czyli osrodka zdrowia.Do dzisiaj sie nie odnowilo.Bylo to w roku 1984 w Szwecji,jak sie zgoilo kontynulowalem zimne kapiele w Sundzie do grudnia.Pzdr.Fredryk Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Tłuszczak 18.05.02, 19:31 Może się zdarzyć, że zacznie ropieć. Dlatego na wszelki wypadek się je usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś