Gość: paulina IP: *.proton.net.pl 17.02.05, 16:16 straszliwie sie pocę! myje się, używam antyperstirantów ale i tak nic nie pomaga ;( znacie moze jakieś środki na nadmierne pocenie się ? prosze o pomoc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciocia Re: pomocy! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:04 teraz, w zimie? To zdaża sie latem. Moze masz za ciepło w mieszkaniu? Może niewłaściwe ubranie- sztuczne tworzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: pomocy! :( IP: *.chello.pl 18.02.05, 21:07 podobno regularne picie szałwi zmniejsza pocenie się, warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: pomocy! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:10 idź do apteki tam Ci pomogą bo są specjalne preparaty,które stosuje się na tę dolegliwość.Niezaszkodzi też wizyta u lekarza , moze bedzie potrzebna tez wizyta u specjalisty - endokrynologa-ale nie sądze- myślę,że uporasz sie z tym problemem- powowdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: pomocy! :( IP: *.chello.pl 19.02.05, 00:14 w receptariuszu ks. Klimuszki jest przepis na mieszankę przeciwpotną. jeśli chcesz, mogę sięgnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bera Re: pomocy! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 10:14 Przedewszystkim to powinnaś zbadać co jest przyczyną nadmiernej potliwości. Przyczyną może być np. cukrzyca ( to był u mnie pierwszy symptom wskazujący że coś nie w porządku).Może masz problemy hormonalne? Może to coś innego. Jak poznasz przyczynę to łatwiej będzie ci znaleść skuteczne środki przeciw poceniu. Odpowiedz Link Zgłoś