Gość: magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:31 Słyszał ktos cos o tych ziołach ??? Czy komus pomogły ??zAMIERZAM JE ZAKUPIC dla osoby chorej na raka płuc.Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bronek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: Tian Xian-walka z rakiem 27.02.05, 17:51 hehe, weszłam TU specjalnie zobaczyć, czy Pan Bronek już zareagował na posta.I bingo! Widzę, że dba o interesy i 3ma rękę na pulsie!Weź że człowieku juz wyluzuj z tym reklamowaniem tej stronki i "cudownego" specyfiku TF, który "pomaga" na wszystko. Nie wydaje Ci się, że jestes zbyt nachalny? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Spadaj, nachalny akwizytorze ! 27.02.05, 19:38 Znów handlarz Bronek swoją stronkę reklamuje. :(( S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --sss--- Re: Tian Xian-walka z rakiem IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 27.02.05, 18:25 Witam! Moja Mama przez ładnych kilka miesiecy była pod opieka Tian Xian i pokrewnych z jednego zródła...z dobrymi efektami wspomagajacymi! To nie jest tak, ze to cudowne lekarstwo wyleczy raka! Trzeba sie liczyć z tym, ze chemioterapia, radioterapia jest głownym zródłem leczenia, a zioła pomagaja przetrwac, obronić organizm, zwitaminizować. Tian Xian--bardzo duzo podróbek...często toksycznych. Jedna Pani Prof. z W-wy wciskała, dla cholernie duzej kasy podróbki!!! W porę odkrylismy ów fakt! Poczytaj na Onkolinku, wejdz na strone...moze juz nawet byłeś... Dr. Wan - konsultacje, wyniki, dobór, i przede wszystkim cholernie duze pieniądze! Wiesz pewnie, ze rak płuc jest jednym z tych najgrożniejszych....Działajcie i nie poddawajcie się! Pamietajcie, lekarze i... Warto walczyc--i Ty napewno o tym wiesz! Pozdrowienia dla Znajomej! Odpowiedz Link Zgłoś