to_ja_joleczka 07.03.05, 15:17 Wiem, ze cukrzyk moze złozyć podanie o orzeczenie o niepełnospranosci a potem wystapic do PCPRu o zasiłek (ok 150zł/m-c). Kto bedzie płatwnikiem tego zasiłku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr Re: Cukrzyca - zasiłek IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.03.05, 11:52 Twoja trzustka i złe nawyki żywieniowe.Ta choroba jest w przeważającej wiekszości spowodowana nadmiarem jedzenia więc nie wymagaj aby cię jeszcze bidule sponsorowali.Woda źródlana i korzonki to cię wyleczy nie 150zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Cukrzyca - zasiłek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.03.05, 13:29 Do dr. Nie sądziłam ,że istnieją ludzie którzy nie maja pojęcia o cukrzycy np. Typu 1 ,tyle sie mówi , pisze w mediach a ty na etapie analfabety. Jeżeli nie masz pojecia to sie najpierw dokształć a potem zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Cukrzyca - zasiłek IP: *.3vnet.pl 09.03.05, 08:04 ops.pl/forum.php?category=1,podalam Tobie link ,tam pracownicy pomocy spol. moze beda wiedziec, a na takich deb... jak dr nie zwracaj uwagi.Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Cukrzyca - zasiłek 18.03.05, 08:21 Czy tacy ludzie jak "dr" zdaja sobie sprawe z tego ze choruja na o wiele bardziej powazniejsza chprobe niz cukrzyca? Ta choroba to WREDNOWATOSC typ: GŁUPOTA Odpowiedz Link Zgłoś