radostek 18.03.05, 17:20 Strach się bać... --- Kanapa Kastrata Strikes Back Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 17:21 Ciekawe, jak jej sie nos skrzywił od dzieci - biły ją? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy Ciało - przedmiot do technicznej obróbki... 18.03.05, 17:31 To juz kompletna degrengolada spoleczenstwa amerykanskiego. Ciało stało sie przedmiotem do technicznej obróbki. Ja traktruje ja jako świątynie dla duszy. Mózgi juz dawno iim wylasowali. Cała nadzieja w madrych władzach, ktore nie dopuszcza do zbydlecenia Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Polaków nie trzeba zbydlęcać 18.03.05, 18:24 Bo nasz kochany naród osiągnął najwyższy stopień zbydlęcenia: lenistwo, prywata, zazdrość, podłość, pijaństwo; czy mam dalej wymieniać? Na nasze mądre władze faktycznie można liczyć: one bardzo pomogły w osięgnięciu tego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literatura.hg.pl Re: Polaków nie trzeba zbydlęcać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.05, 16:32 Cóż - szansa była dana w XVI wieku, kiedy to światło Ewangelii przyszło i do tej krainy. Mieliśmy mądrych ludzi jak Modrzewski, czy Łaski, którzy miłowali Boga i własnych rodaków na tyle, aby im mówić rzeczy nieprzyjemne, choć prawdziwe. Ale możni (a za nimi lud) umiłowali rzymskie baśnie i Rzeczpospolita umarła, kołysana do snu przez swoje duchowieństwo. Dzisiaj już za późno na cokolwiek. Zrobiono z tego kraiku unijną prowincję, gdzie głupota i prywata Polaków znakomicie pomagają obcym robić tu złote interesy. To już się nie zmieni, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzka-pigulka Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: 82.160.12.* 18.03.05, 17:33 Ja uwazam ze operacje plastyczne to nic zlego. Wrecz przeciwnie, fascynuje mnie fakt ze moge zmienic moje cialo jak tylko chce . I nie chodzi tu tylko o powiekszenie piersi czy wyprostowanie nosa, ale np. elfie uszy... Modyfikacje ciala od dawna kreca ludzi. Pamela Anderson to amatorka przy takich paniach jak Amanda Lepore na przyklad website.lineone.net/~a1/jocelyne/lepore/ , ze nie wspomne o mezczyznie tygrysie, czy czlowieku jaszczurce... Ja uwazam ze to piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.home1.cgocable.net 18.03.05, 17:40 Przepiekne :) Omal sie sniadaniem nie udlawilem... mam nadzieje, ze mi sie w nocy nie przysni piekna Amanda, juz wole normalny koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę 18.03.05, 20:25 kazdy kto by mial kase i mozliwosci to by sie poddal kilku poprawkom. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totalna_apokalipsa Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: 194.63.135.* 20.03.05, 12:44 No tak...obawiam się, że jakby mi 10 000 $ zapłacili do reki, to nie poddałabym sie takim poprawkom, które miałyby ze mnie zrobić tę cudną Amandę Lepore:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 19.03.05, 16:37 ...Ona jest prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzka_pigulka Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: 82.160.12.* 19.03.05, 21:48 najcudowniej prawdziwa. Wypchana silikonem i pocieta jak tylko, ale zywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalista Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:27 potworne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecz gustu Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:55 ciało moze jeszcze, ale ta paszcza - okropnosc:// Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa a to, ze mozesz zmienic swoje cialo 21.03.05, 13:52 Nie do konca tak jak chcesz tez Cie fascynuje? Zrobic z siebie potwora za gruba kase- nie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołomobójca Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.chello.pl 19.03.05, 14:56 dlaczego "wagina" a nie po prostu "pochwa"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papillon Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.iim.pl / *.iim.pl 19.03.05, 18:26 Bo wagina to nie tylko pochwa, ale również wargi - zewnętrzne i wewnętrzne - i cała reszta zewnętrznej części damskiej "aparatury". Nie rozumiem, czemu ciało chirurgicznie "poprawione" miałoby przestać być naczyniem duszy...? Dusza nie zniknie tylko dlatego, że ktoś poprawi sobie znienawidzone od dzieciństwa odstające uszy. Stało napisane, że medycyna kosmetyczna jest dopuszczalna, kiedy ma ulżyć cierpieniu. Rozumiem, że katuszy psychicznych (a wygląd może takowe powodować) nie uznajemy za cierpienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 19.03.05, 21:17 >>Dusza nie zniknie tylko dlatego, że ktoś poprawi sobie znienawidzone od dzieciństwa odstające uszy.<< no wlasnie. nie wiem czy w Polsce leci ten program, ale przemiana PSYCHICZNA jaka nastepuje u tych ludzi jest uderzajaca. Az milo popatrzec. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:32 piekno jest odczuciem subiektywnym-pokazałas naprawde przerażające mnie zdjęcia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę 19.03.05, 22:45 Ja ogladam ten program w Szwecji, zreszta idzie drugi, podobny choc bardziej "luksusowy" - The Svan. Bezzebna kobieta dostaje implantaty, podnosi sie jej biust, daje na diete i gimnastyke pod opieka osobistego trenera, ubiera w najdrozszym magazynie. Efekt? Z brzydkiego kaczatka rodzi sie cudowny LABEDZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:17 > Nie rozumiem, czemu ciało chirurgicznie "poprawione" miałoby przestać być > naczyniem duszy...? Dusza nie zniknie tylko dlatego, że ktoś poprawi sobie > znienawidzone od dzieciństwa odstające uszy. Stało napisane, że medycyna > kosmetyczna jest dopuszczalna, kiedy ma ulżyć cierpieniu. Rozumiem, że katuszy > psychicznych (a wygląd może takowe powodować) nie uznajemy za cierpienie? Podpisuję się pod tym. Nie widzę nic złego w operacjach plastycznych o ile ktoś zna umiar. Zoperowałam sobie znienawidzony, długi nos - wyglądam i czuję się dużo lepiej. Koleżanka poprawiła sobie prawie "wklęsły" biust i teraz jest bardzo zadowolona z miseczki B. Każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co mu się podoba, lecz sądze, ze tej pani Amandzie ze zdjęć przydałyby się konsultacje z psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
coitus_a_tergo Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę 20.03.05, 16:42 Gość portalu: papillon napisał(a): > Bo wagina to nie tylko pochwa, ale również wargi - zewnętrzne i wewnętrzne - > i cała reszta zewnętrznej części damskiej "aparatury". Pier.dolisz, wagina czyli pochwa to to co jest w srodku (uzywajac twojej stylistyki), to co jest na zewnatrz ma swoja nazwe i nie jest to wagina. > Nie rozumiem, czemu ciało chirurgicznie "poprawione" miałoby przestać być > naczyniem duszy...? Dusza nie zniknie tylko dlatego, że ktoś poprawi sobie > znienawidzone od dzieciństwa odstające uszy. Stało napisane, że medycyna > kosmetyczna jest dopuszczalna, kiedy ma ulżyć cierpieniu. Rozumiem, że katuszy > psychicznych (a wygląd może takowe powodować) nie uznajemy za cierpienie? Zeby likwidowac kompleksy z powodu wygladu trzeba sie udac do psychologa, a nie zaczynac od d.upy strony operacja plastyczna. Zgadzam sie, ze to co sie dzieje w medycynie plastycznej w USA to normalne zerowanie na przyglupach. Ale tak juz ten swiat urzadzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r39 Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.ifpan.edu.pl 21.03.05, 15:55 Bo "pochwa" zaczyna się od "p". A słowa zaczynające się od "p" - są brzydkie. Prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Duz o uproszczen w ty art. abdominoplastyka nie tr IP: *.zen.co.uk 19.03.05, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j cd IP: *.zen.co.uk 19.03.05, 22:26 4-5 h tylko 2-3 a sprawny chirurg "wstawia" implanty w 2-3 kward. lipo 2-8 okolic ciala to wciaz tylko godzina. z cezami tez troche przesadzili. ja akurat zna m angielskie ale z tego co wiem to w Polsce jest sporo taniej. po co jehac od razu do kaliforni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc L.A. Re: cd IP: *.ventca.adelphia.net 19.03.05, 23:44 wlasnie co do czasu to pod pelna narkoza przy implantach jest do 45 minut maksymalnie, moja zona miala mastectomy plus rekonstrukcje obu piersi, obu lekarzy operowalo, chirurg onkolg i plastyczny , obie wspaniale babki profesjonalnie i jako istoty , w sumie 3.5 godziny pod pelna narkoza, wszyscy sa swiadomi jedna godzina narkozy jeden tydzien rekuperacji. Moja zona czuje sie swietnie po dwoch miesiacach po operacji , ma taki biust jaki chciala(em)i przede wszystkim nie ma ryzyka raka.Dzieki wspanailym ludziom lekarzom chirurgom i onkologom.( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Olender Re: cd IP: *.verona01.nj.comcast.net 20.03.05, 05:49 Wszystkie statystyki, ktore cytowalam dotycza wylacznie operacji plastycznych "na zyczenie". Czasem takie zabiegi nazywa sie chiurgia kosmetyczna, ale zwrot "na zyczenie" chyba lepiej oddaje istote rzeczy. Chirurgia rekonstrukcyjna i powypadkowa, to zupelnie inna sprawa. Takich zabiegow wykonuje sie w USA niemal drugie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:24 Czy na pewno chodziło ci o rekuperacje czy raczej regenerację organizmu??? Rekuperacja techn. chem. odzyskiwanie ciepła gazów odlotowych w przemyśle; dawn. odzyskanie, ponowne nabycie. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa po co jechac od razu do Kaliforni 21.03.05, 13:56 skoro i w polsce mozna sie zrobic " na Bakule"? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Po co ludzie maskakrują sobie twarze? 20.03.05, 17:03 Jedynie politowanie mnie bierze, kiedy ludzie robią sobie krzywdę i doprowadzają swoje oblicza do obrzydliwego stanu - robią wszystko, żeby je postarzyć. Fajnie jest mieć aktulane zdjęcie, które zostało zrobione 7 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walila Re: Po co ludzie maskakrują sobie twarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:19 przeciez nie wszystkie operacje szpeca a juz na pewno ludzie nie poddaja sie im, zeby sie oszpecic! 70% jak nie wiecej gwiazd operowalo sie i dzieki temu zawdzieczaja swoj obecny wyglad, m.in. monica bellucci, jennifer lopez, gisele bundchen, fajna jest strona www.goodplasticsurgery.com tam mozna zobaczyc jak operacje im pomogly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walila Re: Po co ludzie maskakrują sobie twarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:24 zapomnialam powiedziec, jesli ktos chce wejsc do wielu zdjec to trzeba wejsc w 'archives' gdzies nizej po prawej to znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0,75 Re: Po co ludzie maskakrują sobie twarze? IP: *.net.autocom.pl 22.03.05, 21:07 dla równowagii: www.awfulplasticsurgery.com/ nawiasem mówiąc, obydwie stronki są straszliwie zmanipulowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horsik Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:24 Dobrze przemyslcie sprawe zanim poddacie sie zabiegowi!!!To nie jest takie piekne jak na reklamach gabinetow zabiegowych. Najblizszy przyklad macie na zdjeciu umieszczonym w tym artykule: Michael Jackson Jak on teraz wyglada? Zywy truppppppppp. I Wy chcecie tak samo??? Zdecydowanie odradzam. Sa inne wartosci, ktore powinien niejeden czlowiek zmienic......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venu Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 20.03.05, 21:09 Przeciez Jackson to anomalia, nie przyklad dobrej operacji plastycznej. Poza tym jakos nikt nie pamieta (a moze nie wie) ze oprocz tego ze Wacko Jacko ma kuku na muniu, to lata temu podczas wystepu zapalily mu sie wlosy i mial poparzona twarz. Chcial czy nie chcial musial robic dodatkowe operacje. Tak moze by nie bylo tak zle. Oprocz tego istnieje takie psychiczne zaburzenie pod nazwa body dysmorphism (skrzywione spojrzenie na wlasne cialo) i to wlasnie ci ludzie poddaja sie bez konca roznym operacjom z oplakanymi skutkami. Normalni ludzie z reguly wygladaja lepiej niz przedtem. bez sensu jest zyc z defektem i przez to z kompleksami. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek univers Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:41 Jak tak dalej będzie to pewnego dnia wszyscy będą piękni ,tylko nie będzie to nic znaczyło ,gdyż nie będzie wiadomo co to znaczy być pięknym ,bo nie będzie skali porównawczej.Każdy ma bowiem gdzieś tą jedną osobę dla której jest najpiękniejszy lub najpiękniejsza.Zgodnie ze starym ale prawdziwym powiedzeniem ,że "każda potwora znajdzie swego amatora(adoratora). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Clinic Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: 61.145.73.* 21.03.05, 15:32 znacie jakiegos chirurga co sam sie poddal operacji plastycznej zeby se wyglad "poprawic" lub kogos z brazy medycznej ,slyszeliscie o kims takim ? ludzie co choc troche znaja sie na medycynie lub interesuja sie naukowym aspektem zbednych operacji plastycznych na zdrowym ciele , nigdy przy obecnych technikach nie zrobia sobie zadnej z tych operacji bo po pierwsze nie sa glupi a po drugie znaja najdrobnieszy efekt uboczny ,hehe a ci durnie wieza w reklamy i w lasnowana pieknosc z papieru i ekranu , pozatym to super wymowka dla sumienia chirurga ze zyjemy w takiej sztucznej kulturze wiec robi tylko to o co go prosza , jak cos mozna zwalic na mode i trendy , bo debili(klientow) nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALILA !!!!!! Re: Jak chirurdzy poprawiają naturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:17 ale ty jestes pusta, ludzie nie robia operacji by wygladac jak barbie a przynajmniej nie wszyscy! Jak ktos ma wielki garbaty nos po co ma sie z nim meczyc? Powiklania sa ale operuje sie mnostwo ludzi i zyja! www.goodplasticsurgery.com i sami ocencie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Cindy Jackson 30 operacji plast.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:39 Zapraszam Was do obejrzenia rekordzistki / rekord Guinessa/ w ilości przeprowadzonych operacji plastycznych. A swoją drogą chciałabym tak wyglądać w wieku prawie 50 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Cindy Jackson 30 operacji plast.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:43 Zapomniałam podać adres strony www.cindyjackson.com Cindy poddała sie tylu operacjom, aby upodobnić się do lalki Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś