Gość: Nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:47 Czy ktoś zna sposób na pozbycie się go?Wszelkie środki zalecane przez dermatologów zawodzą.Może ktos podzieli się własnym doswiadczeniem? Za każdą wskazówkę dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Trądzik różowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:40 Miałam kiedyś początki trądziku różowatego, dermatolog zlikwidował mi go w zarodku. Było to dawno, ale pamiętam oxytetracyclinę, betamethason. Obecnie moje dziecko leczy trądzik młodzieńczy i inne kłopoty skórne u nowej dermatolożki zresztą z powodzeniem. Przedtem jednak uczęszczał do przychodni szpitalnej i zero efektu, przez ponad rok. Trzeba znaleźć dobrego dermatologa. Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
teddybear1 Re: Trądzik różowaty 19.04.05, 17:45 Hej! Ja też mam trądzik różowaty. Jestem z okolic Szczecina. Czy ktoś zna może jakiegoś dobrego dermatologa z tego miasta? Ja byłam już u wielu, ale jak dotąd żaden mi nie pomógł. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś