Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:58 wiem ze najlepiej pójsc do lekarza ale narazie nie moge prosze mi powiedziec czy sa jakies dostepne lekarstwa bez recepty oraz jakies domowe sposoby na zlagodzenie bólu nerek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: bolą mnie nerki IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:03 Myślę ze jak poprosisz panią magister w aptece to Ci sprzeda bez recepty furagin,to dość dobry i skuteczny srodek,sadze ze do poniedziałku pomoże niemniej w poniedziałek bezwzględnie idź do lekarza bo z nerkami zartów niema.Pozdrawiam jola Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: bolą mnie nerki 22.04.05, 16:37 Kurację można wspomóc fitolizyną. To zawiesina przypominająca rozbełtany w wodzie szpinak. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: bolą mnie nerki IP: 217.153.84.* 22.04.05, 18:17 Prosze mnie zle nie zrozumiec ale jezeli jestb piasek w nerkach podkreslam piasek to najlepsze jest piwo po goracej kapieli w wannie Odpowiedz Link Zgłoś