Dodaj do ulubionych

VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:19
VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ?
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ? IP: 213.199.196.* 05.05.05, 07:41
      stosował ją mój tato, znałam też wielu ludzi którzy w ten sposób próbowali
      walczyć z rakiem (oprócz standardowych metod leczenia) i piszę znałam ponieważ
      poza złudnymi nadziejami nie dała nic. Vilcacora leczy twoją kieszeń dokładnie
      ja osuszając więc szkoda na to po prostu pieniędzy. Znam tel lekarza onkologa,
      u którego pacjenci na oddziale przyjmowali ten specyfik, bez rezultatu, a
      jedynym efektem były krwawe biegunki. Zaznaczam, że on nigdy tego specyfiku im
      nie zlecał, ale też nie zabraniał stosować, uważając że czasami wiara czyni
      cuda. To jego jedyne pozytywne działanie: złudna wiara w wyzdrowienie
      • Gość: Medyk Re: VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 08:38
        Vilkakora - panaceum z cyklu <zbierze,wymłóci i konia przewróci lub
        zapładnia,przerywa ciążę i każdy problem rozwiąże,a najbardziej problem co
        zrobić z pieniędzmi?!!!
      • Gość: rr Re: VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ? IP: *.bredband.comhem.se 12.05.05, 13:00
        tak, stosowalam ja.Jest bardzo droga.
        www.vilcacora.com
    • Gość: kjl Re: VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:50
      Tak, ale nie na raka. Trochę pomogła. Najtańsza jest chyba w kroplach.
    • wonalim Re: VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ? 12.05.05, 14:58
      Nie, ale słyszałam, ze jest coś takiego z minerałów morza martwego "nona", czy
      cos takiego, ponoć rzeczywiście pomaga na raka.
      • beata_26 Re: VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ? 12.05.05, 18:09
        Tak, ostatnio Vilkakora + skrzyp. Paznokcie przestaly mi sie rozdwajac.
        • mariolkax Re: VILKAKORA CZY KTOŚ STOSOWAŁ? 12.05.05, 19:40
          Tak-dosć dobry efekt odtrówania organizmu(kuracja oczyszczająca)po radioterapii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka