Dodaj do ulubionych

marihuana a psychotropy

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 23:15
Witam
Biorę pramolan - bardzo mi pomaga. Wiem, że nie mogę pić alkoholu - a jak sie przedstawia sprawa z trawką? Gdy nie brałem proszków, czasami jarałem - przyznam, zę jest to lepsze niż każdy alkohol, zawsze nad sobą panujesz, nikomu krzywdy nie zrobisz, nie uzależnia no i nie na kaca - aż dziw bierze, że jeszcze nie zalegalizowano :| Ale to nie dyskuja o przewadze jednej używki nad drugą - mam poważne pytanie. Czy biorąc leki psychotropowe ( ten jest bardzo lekki ) mogę jarać? Czy nie stanie mi się nic złego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Delvra Re: marihuana a psychotropy IP: 64.246.36.* 12.05.05, 01:39
      Mozna. Ale dla dobra medycyny rob dokladne notatki ze swoich nowych objawow przy laczeniu trawki oraz lekow.

Jakos tak napisz w testamencie by twoje zapiski zostaly przekazane producentowi lekow po twojej smierci i tym samym wzbogacily nasza wiedze medyczna na temat interakcji lekow.
      • zyrafa46 Re: marihuana a psychotropy 12.05.05, 12:11
        Tak, tak, ten testament byłby ciekawy zwłaszcza dla medyków. Krowy (te co lubią
        trawkę...) nie chcą i nie potrafią czytać :-(.
    • Gość: ona Re: marihuana a psychotropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:49
      Jak będziesz dalej jarał i będziesz taki ślepy na trawkę to nie tylko na
      pramolanie się skończy - to dopiero początek dłuugiej drogi. Sorry za taki ton,
      ale skoro trawka tak Ci dobrze służy to po co zacząłeś brać pramolan - czyżby
      zaczęły się jakieś problemy z psychiką(i nie mów , że to nie od trawy bo nie
      uwierzę)Pzdr.
      • Gość: on Re: marihuana a psychotropy IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 09:06
        Pramolan brałem jeszcze zanim zacząłem jarać. Trawa to po prostu lepszy substytut dla alkoholu, poza tym boj sie pić - zawsze po spiciu się tracę kontakt i później mam strasznego doła. A leki biorę bo po prostu nie wyrabiam z wszystkim.
        • zyrafa46 Re: marihuana a psychotropy 12.05.05, 12:16
          W takim razie lekarza, który polecił Ci lek, popros równiez o przepisanie
          trawy. Ten zeszyt do spisywania reakcji... Zbieraj pieniądze na leki, trawę...
          Zeszyt WYSTARCZY CIENKI. Powodzenia, Żyrafa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka