Dodaj do ulubionych

łupież skóry

IP: *.p.lodz.pl 11.07.02, 13:53
mam na skórze jakies plamy.Brat powiedział ze jest to łupiez skóry.
Jak go wyleczyć szybko i tanio?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: łupież skóry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 16:59
      Może to "łupież pstry". Występuje najpierw na skórze głowy a potem przenosi się
      na plecy i ramiona. Najbardziej widoczny staje się, gdy się opalimy, bo miejsca
      zaatakowane przez łupież nie opalają się i widać jasne plamy na tle opalonej
      skóry. Można stosować te same środki, co na zwykły łupiez na głowie: Nizoral,
      Selsun Blue,...
      • Gość: Ewa Re: łupież skóry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 13:19
        Znam lek na to ,skuteczny ale nie tani -PEVARYL w saszetkach,opakowanie zawiera 3
        saszetki,jest to kuracja na 3 dni,cena op.40 zł.Nie raz przejdzie po jednym
        opakowaniu a nie rza trzeba powtórzyć.Pozdrawiam-ewa
        • Gość: justy Re: łupież skóry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 21:08
          Pevaryl jest na receptę.
          • Gość: Ewa Re: łupież skóry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 15:06
            kupiłam go bez problemów bez recepty,pani farmaceutka mi ten srodek poleciła w
            aptece.
            • Gość: justy Re: łupież skóry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 19:11
              No to się pomyliła. Gdzie indziej będą chcieli receptę.
              Wpisz "pevaryl" w wyszukiwarke ministerstwa zdrowia; pokaże się status Rp.
              leki.mz.gov.pl/default.asp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka