ewelka233 03.02.06, 09:56 Jakie leki stosujecie w związku z częsty oddawaniem moczu? Poradzcie coś,chciałabym się zacząć leczyć,już nawet zaczełam prowadzić notatki dla urologa-jak często oddaje mocz i takit tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetka191 Re: Jakie leki bieżećie,drogie kolezanki? 03.02.06, 20:47 ja brałam seronil, ale przepisał mi go psychiatra nie urolog, i nie było to tylko związane z częstym siusianiem, ale także a przede wszystkim z napadami lękowymi. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestka5 Re: Jakie leki bieżećie,drogie kolezanki? 17.02.06, 20:00 Przyjmuje nefrecil, ale juz ponad 2 lata i coraz słabiej działa. Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
nakretkowa Nowe Tabletki..... 09.02.07, 11:51 Teraz w TV ostatnio reklamują jakieś nowe tabletki, które zapobiegają częstemu oddawaniu moczu. Zapomniałam nazwy, ale pewnie się natkniecie na tę reklamę w TV. Może warto tego spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki9611 Re: Nowe Tabletki..... 18.03.07, 18:42 A może to jest cukrzyca ja też często siusiałam cjodziłam do lekarzy brałam tabletki nic nie pomogło ,ąż udałam się na prywatną wizytę u diabetologa i bo masie wykonanych badań stwierdzono u mnie cukrzycę przyjmuję insulinę i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
wellness01 Re: Jakie leki bieżećie,drogie kolezanki? 29.09.16, 08:38 urimper moja ciocia to brała i widziała poprawę ---------------------------------------------------------------------------------------------------- 100club.pl/artykuly/Jak-zyc-zdrowo-w-pracy,4099.html Odpowiedz Link Zgłoś