renia171 16.02.06, 16:49 Czy ktoś miał naderwane ścięgno stopy??Już od poniedziałki mnie strasznie boli,bandaż elastyczny i maści nie pomagają:( Może mi coś poradzicie,z góry dziękuję za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: Naderwane ścięgno!!!!!!!! 16.02.06, 16:51 ale u lekarza już byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
renia171 Re: Naderwane ścięgno!!!!!!!! 16.02.06, 16:54 nie nie byłam,bo nie wiem czy z takim czymś mnie wogóle przyjmą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Naderwane ścięgno!!!!!!!! 16.02.06, 17:02 to skad wiesz, ze masz naderwane sciegno? a poza tym - co to znaczy "z czymś takim'? istnieje jakaś klasyfikacja i podział chorób? Odpowiedz Link Zgłoś
renia171 Re: Naderwane ścięgno!!!!!!!! 16.02.06, 17:09 Czytam w necie co to takiego moze byc,a do lekarza mam zamiar jutro sie wybrac.Dlatego wolę się poradzi najpierw,co mam robi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Naderwane ścięgno!!!!!!!! 16.02.06, 17:13 wiesz... wolisz chodzić od poniedziałku po ścianach, leczyć nie wiadomo co (a w dodatku nie pomaga), pytać nie wiadomo gdzie? naprawdę nie było prościej pójść od razu do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
renia171 Re: Naderwane ścięgno!!!!!!!! 16.02.06, 17:19 Nie nie było prościej,bo nie jestem do żadnego lekarza zarejestrowana,gdyż obecnie jestem studentka.A jakiego lekarza polecasz, ortopede?? Odpowiedz Link Zgłoś