motylki29 20.02.06, 16:58 Bardzo często ostatnio podnosi mi sie adrenalina. Jestem tak nerwowa, że tabletki uspokajające są w moim życiu co raz bardziej niezbędne. A przeciez mam spokojną i wesołą nature...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: nerwica? 20.02.06, 17:03 adrenalina? sama adrenalina nie jest przecież zła - napedza organizm do szybszego działania, wyostrza myślenie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tyna88 Re: nerwica? 21.02.06, 00:29 Na Twoim miejscu nie sięgałabym po tabletki!!! Prochy to najgorsze co może być. Uzależniają i ogłupiają człowieka. Powinnaś raczej pić jakieś zioła, np. melisa jest bardzo dobra na uspokojenie. Jesli nie chcesz iść do lekarza, to spytaj w aptece o jakieś ziołowe preparaty przeciw nerwowe. Są one zdrowe i nie truja tak jak leki!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
betka-b Re: nerwica? 21.02.06, 09:48 Powinnas zrobic podstawowe badania -tarczyca ,cukrzyca daje takie objawy jak nerwowosc ,pobudzenie .... Odpowiedz Link Zgłoś