zbychuxl 04.03.06, 16:33 ...mój bębenek uszny co jakiś czas mi dudni tak jakby ktoś walił w niego z młota.Wiecie co to jest??Prosze o pomoc w tej sprawie.Z góry Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraaszka Re: bębenek uszny... 04.03.06, 17:09 nie wiemy ale może lekarz będzie coś wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuxl Re: bębenek uszny... 04.03.06, 17:10 ciekawe co to może być to jest strasznie denerwujące Odpowiedz Link Zgłoś
fraaszka Re: bębenek uszny... 04.03.06, 17:19 ciekawe... zaspokój swą ciekawość jak najszybciej zadając pytanie lekarzowi czy wiesz,że słuch to cholernie delikatny zmysł i nie zawsze udaje się go naprawić? i im dłużej będziesz się zastanawiać tym bardziej możesz nie zdążyć Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: bębenek uszny... 04.03.06, 17:37 zbychuxl napisał: > ...mój bębenek uszny co jakiś czas mi dudni tak jakby ktoś walił w niego z > młota.Wiecie co to jest??Prosze o pomoc w tej sprawie.Z góry Dziękuje. sądzę że jest to zapalenie trąbek eustachiusza. proponuję natycmiastową wizytę u laryngologa bo może się wytworzyć stan zapalny ucha środkowego. Odpowiedz Link Zgłoś