Dodaj do ulubionych

Obrzęki limfayczne

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:36
Jakiś czas temu szukałam na forum specjalisty od tego schorzenia kilka osób
było też tym zainteresowanych no i w końcu znalazłam jeżeli kogoś to
interesuje to mogę podać namiary na profesora Olszewskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Obrzęki limfayczne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.03, 11:50
      Bardzo chetnie bym sie udala do tego lekarza,bo mam ogromne problemy z
      obrzekami nog.Jednak mieszkam zbyt daleko i raczej nie moge sobie na to
      pozwolic.Bylam u miejscowego chirurga naczyniowego z Wroclawia ale ten nic mi
      nie pomogl.Jesli masz jakies doswiadczenia w tym temacie to bardzo prosze o
      odpowiedz.
      • Gość: bolewora Re: Obrzęki limfayczne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 20:21
        Moja córka też ma problemy z obrzękiem nóg szukając kontaktu z jakimś porządnym
        lekarzem , stwierdziłam, że większość chirurgów naczyniowych łącznie z
        uznanymi sławami traktuje ten problem jak czysto kosmetyczny a nie poważnne
        schorzenie mogące doprowadzić do kalectwa. Szukając namiarów na odpowiedniego
        specjaliste trafiłam na doktora Andrzeja Szube z Wrocławia, który przez kilka
        ostatnich lat leczył obrzęki limfatyczne w USA . To włśnie on dał mi namiary na
        profesora Olszewskiego z racji tego że jestem z Warszawy i problemem by były
        dojazdy do Wrocławia ale dla Ciebie to chyba idealnie. Rozmawiałam z nim
        telefonicznie i wydaje się przesympatycznym i co najważniejsz kompetentnym
        lekarzem.Nie wiem gdzie przyjmuje ale dzwoniłam na numer wrocławski 784-25-21
        lub 784-25-28 tam napewno uzyskasz wszelkie potrzebne informacje. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka