11.05.06, 19:21
Polecono mi na zaparcia COLON C.Jak to dziala?czy to pomoze?stosowal ktos?
polecacie?
Obserwuj wątek
    • dorcia841 Re: COLON C 13.05.06, 20:52
      Niestety nie znam tego leku.Ja ostatnio kupilam sobie regulax,ale nie
      pomógl..Pozdrawiam.Aha-jak wypróbujesz ten colon c to daj znac na forum jak
      bedzie dobry.Dzieki papa
      • sylwia.la Re: COLON C 14.05.06, 05:52
        hej dorcia!
        Wiesz co!Zagladnij na Forum ZDROWIE i znajdz mnie pod tytulem "juz wszystkiego
        probowalam".Tam jest wiecej!zobacz co mi polecaja!przeczytaj sobie wszystko
        pomalu.moze znajdziesz cos dla siebie!
    • barbara_dabrowska Re: COLON C 16.05.06, 17:03
      Colon C to preparat, zwierający w swoim składzie błonnik nierozpuszczalny w
      wodzie, probiotyki (korzystne mikroorganizmy zasiedlające jelito grube) oraz
      prebiotyki (substancje stymulujące wzrost probiotyków). Nie jest to typowy
      preparat o działaniu przeczyszczającym, jego zadaniem jest raczej regulacja
      pracy jelita grubego.
      Colon C powinien być według mnie stosowany jako kuracja, przez krótki okres
      czasu, w przypadku ciężkich zaparć. Mimo, iż nie powinien wywoływać on efektu
      „rozleniwienia” jelita to jego zastosowanie jest swego rodzaju lenistwem, bo
      podobny efekt można uzyskać przy pomocy żywności (proszę poczytać wątki o
      zaparciach). Jest jeszcze jedna znacząca zaleta metod tradycyjnych- ekonomiczna,
      więcej zostaje w kieszeni :-).
      • sylwia.la Re: COLON C 16.05.06, 20:11
        Pani Basiu czego to ja juz nie probowalam!!!Pisze o tym w watku"probowalam juz
        wszystkiego".Prosze zerknac!:)Nie mam juz sily!Nie mam!Lekarz nic nie
        pomogl,dieta tez nie!Teraz jestem w trakcie b=ppicia oleju rycynowego poniewaz
        mam problem z wyproznieniem od ok 10 dni:(
        • dorcia841 Re: COLON C 17.05.06, 22:03
          Ja tez pilam olejek rycynowy.Ale mi absolutnie nie pomogl....mialam po nim taki
          meksyk w brzuchu ze hej.Dostalam rozwolnienia i to okropnego.A Tobie pomaga?
          pozdrawiam
          • sylwia.la Re: COLON C 18.05.06, 13:29
            pilam olej do wczoraj,lacti=uloze ale to nic nie pomoglo i babka w aptece dala
            mi lek Bisacody i wreszcie!!!alke wiesz ja nie wiem co pomoglo bo juz wszystko
            naraz wzielam!Po 12 dniach bez wyproznienia musialam:(
        • elwira_1983 Re: COLON C 26.05.06, 12:50
          Pani Sylwio polecam kuracje dr Tombaka składającą się z przymowania śliwek
          kalifornijskich rano i wieczorem.Pomaga!!!!!! Odsyłam tez do książki dr Tombaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka