Gość: wojtek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 20:29 od kilku dni czuję ból (kłucie) jąder brak jednak jakichkolwiek zewnetrznych objawów choroby czy to może być groźne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: ból jąder IP: *.usask.ca 23.01.03, 20:42 Tak, mozesz miec jakies zapalenie i moze sie skonczyc bezplodnoscia. Lepiej pohamuj wstyd i idz do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: ból jąder IP: proxy / *.dial.proxad.net 24.01.03, 00:32 Moze byc nawet BARDZO grozne -skret powriozka nasiennego i mniej grozne ale BAAAAAAAARRRRRRDZO bolesne - zapalenie jadra i ewentualnie najadrza. NATYCHMIAST ( no, moze rano, jesli juz spisz, co znaczy, ze jeszcze wytrzymujesz)lec do urologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erster Re: ból jąder IP: *.rz.uni-potsdam.de 14.02.03, 16:48 Mam podobne objawy, tzn od kilku dni pobolewaja mnie jadra, a co najgorsze, to trzy razy mialem sporo krwi w nasieniu. Oczywiscie jestem w ciezkim szoku i czekam z wielkim niepokojem na wizyte u urologa. Paradodksalnie ten watek mnie pocieszyl, bralem pod uwage wersje najgorsza - raka (tfu zgin przepadnij), tymczasem mozliwe sa jesz inne opcje (marze o nich). Odpowiedz Link Zgłoś