wbk5 14.07.06, 14:03 czy ktos jest w stanie potwierdzic skutecznosc srebra koloidalnego w leczeniu grzybicy stop ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wbk5 Re: Srebro koloidalne ????????? 14.07.06, 14:28 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? daktarin, lamisilat, clatrimanol i srebro koloidalne, slyszalem ze to srebro najbardziej pomaga ?? prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
wimabe Re: Srebro koloidalne ????????? 14.07.06, 20:38 Prawda. Nie uwierzysz, ale ja w dwa dni wyleczyłam infekcję poprzez oklady Odpowiedz Link Zgłoś
re-flex Re: Srebro koloidalne ????????? 15.07.06, 09:30 srebro koloidalne to jeden ze specyfików tzw. na wszystko. Ma działanie baktriobójcze i grzybobójcze. Jak chcesz to stosuj. Podałam Ci w innym poście inne naturalne środki - do nich mozna jeszcze dodać ocet jabłkowy...Mam trochę wrażenie i tak będziesz za srebrem, więc może zaaplikuj - nie czekaj az ta stopa sportowca dalej sie rozwinie i zobacz, co się stanie. Pamiętaj też, że grzybica często manifestuje się na zewnątrz kiedy już jest "w srodku" . Było to o tym sporo postów, ale jesli nic nie znajdziesz, zajrzyj na forum Candida. Nie twierdze, ze to masz, ale warto dmuchac na zimne, bo to strasznie uciążliwa i trudna do pozbycia się przypadłość. Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś