Dodaj do ulubionych

Odchudzanie

21.08.06, 14:55
Właściwie mam tylko jedno pytanie: czy stosowanie spalaczy tłuszczu - thermo
fat burner'ów nie jest szkodliwe dla zdrowia ? Do zrzucenia mam 10kg.

Mam zamiar stosować Trec Fat Transporter:
www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/cPath/48/products_id/840/products_name/trec-fat-transporter-90-tab.html

Nie mam zaufania do sprzedawców - ci zrobią wszystko żeby wcisnąć towar
Obserwuj wątek
    • 5_monika Re: Odchudzanie 21.08.06, 14:57
      biegasz codziennie ?
      • gatsby007 Re: Odchudzanie 21.08.06, 15:11
        trochę pływam; nie wykonuję jakiegoś oszałamiającego wysiłku po pracy
    • gladiusz Re: Odchudzanie 21.08.06, 16:04
      Szkodliwe nie jest - ale jeśli nie połączysz ich z rozsądną dietą redukcyjną
      i z odpowiednimi ćwiczeniami - to efekt będzie raczej lichy.
    • sokol47 Re: Odchudzanie 21.08.06, 19:44
      Ja schudłam przez 8 mies. 18 kg . stosowałam ADIPEX na początku przez 40 dni, a
      po pół roku przez 30 dni , jem także chrom , czuję się świetnie.Nie jem chleba
      i ziemniaków no i oczywiście słodyczy, ale przy ADIPEXIE łatwo zachować dietę,
      a potem już się człowiek przyzwyczaja.
    • bw.com Re: Odchudzanie 22.08.06, 23:48
      Jeśli chcesz stosować te spalacze tłuszczu musisz po prostu ćwiczyć (rozgrzać
      ciało - "therm" - musi być wzrost temperatury, żeby spalić tłuszcz) i wtedy to
      da efekt... Inaczej nie da rady... Ja polecam takie rzeczy, bo dają one bardzo
      dobre efekty, ale tylko w połączeniu z ćwiczeniami i odpowiednią WARTOŚCIOWĄ dietą.
      • gatsby007 Re: Odchudzanie 23.08.06, 10:59
        ok, bierze się to przed wysiłkiem?
        • bszalacha Re: Odchudzanie 31.08.06, 10:06
          Napisz coś o tym Adopexie,dobra?Co do fizycznych ćwiczeń,to moim zdaniem/też
          sie odchudzałam/najpierw trzeba zrzycic pare kilo zanim nogi będą nas mogly
          unieśc.Założymy klub osób odchudzajacych się?mam dobry pomysł i jestem z
          Rzeszowa.Napisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka