rabinowa105 14.10.06, 23:57 co sadzicie o tej diecie/ polega ona na piciu soku z cytryn przez 10 dni kazdy dzien zwiekszajac o jedna cytryne kazdego dnia/ mozna jesc normalnie w tym czasie , ponoc dieta ta pomaga schudnac od 3 -5 kg w ciagu 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: Cytrynowa dieta 17.10.06, 15:28 rabinowa105 napisała: > co sadzicie o tej diecie/ polega ona na piciu soku z cytryn przez 10 dni kazdy > dzien zwiekszajac o jedna cytryne kazdego dnia/ mozna jesc normalnie w tym > czasie , ponoc dieta ta pomaga schudnac od 3 -5 kg w ciagu 10 dni Sadzimy ze rozmiar MOZGU tworcy tej diety nie przekraczal rozmiaru malej cytrynki. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_dabrowska Re: Cytrynowa dieta 18.10.06, 09:49 Dieta jabłkowa, grejpfrutowa, kapuściana, ryżowa, cytrynowa...i tak w nieskończoność. Przyznaję, iż kolejne doniesienia o „skutecznym”, „cudownym” sposobie na schudnięcie przerażają mnie swoim bezsensem. Jedyna rada jaka nasuwa mi się po lekturze tego typu diet to: podchodźcie to wszystkiego krytycznie, bo nie ma prostego sposobu na utratę zbędnych kilogramów. Sprawdza się tylko indywidualne, rozsądne podejście oparte na regularnych posiłkach i urozmaiconych posiłkach. Zainteresowanych dietą cytrynowa odsyłam do wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=37616443&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś