kocica27 25.10.06, 13:07 Witam! Mam pytanie: czy podczas badania EKG serca mogę być w biustonoszu? Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
convalia20 Re: Badanie EKG serca 25.10.06, 14:25 Nie, poniewaz mas z elektrodami jest zakladany na okolo ciala i przechodzi wlasnie przez piersi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
convalia20 Re: Badanie EKG serca 25.10.06, 14:29 Sorry, chodzilo mi o PAS Z ELEKTRODAMI:) Literowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: Badanie EKG serca 25.10.06, 15:00 Dzięki za odpowiedź. Myślałam, że przyczepia się elektrody punktowo i będę mogła być częściowo zakryta, nie wiedziałam nic o żadnym pasie.... Nie wiem w ogóle po co mi to badanie, bo nigdy nie miałam problemów z sercem, ale jest to wymóg nowych przepisów medycyny pracy. Mam nadzieję, że jakoś mi się uda nie mieć tego badania. Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
florencja29 Re: Badanie EKG serca 25.10.06, 15:27 A co to za problem? Przecież robie je lekarz, czasem pielęgniarka Odpowiedz Link Zgłoś