sub69 14.12.06, 12:10 ile kosztuje to badanie w prywatnym gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_l_b_i_n_k_a Re: gastroskopia 14.12.06, 12:20 350 PLN w PFESO + 70 PLN morfologia Gastroskopia w całkowitym znieczuleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kk1962 Re: gastroskopia 14.12.06, 14:09 Balbinko, porazila mnie ta cena. "Morfologia 70 zl"??? My placimy 5 zl - za morfo z rozmazem maszynowym. Przy okazji podrozy wakacyjnych robilysmy morfologie w Augustowie - 12 zl z rozmazem recznym, 7 zl za wynik z maszyny. W zwiazku z tym nasuwa sie pytanie - za co jeszcze placi sie w PFESO? Spoldzielnia rentgenologow na Warynskiego (www.rentgen.pl) gastroskopia 135 zl. O znieczuleniu nic nie pisza. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: gastroskopia 14.12.06, 16:04 A nie, nie Morfologię robiłam na Waryńskiego. Morfologia z rozmazem + jakieś czynniki krzepnięcia krwi - 68 PLN. Gastroskopia w sedacji a więc z anestezjologiem. Gastro robię w PFESO. Boję się :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kk1962 Re: gastroskopia 14.12.06, 19:00 Taak, to pewnie te czynniki krzepniecia tak podbily cene (a zreszta na Warynskiego tez maja ceny z sufitu, najprostsza morfologia kosztuje 16 zl). Swoja droga to przy (drobnych) zabiegach chirurgicznych u corki patrzyli tylko na plytki i granulocyty. Nas (ja) tez czeka gastroskopia :-(( , zoladek sie obrazil na te wszystkie leki... Dlatego troche szukalam cen itd. Chcemy sprobowac via NFZ. Dziecku "nalezy sie" uspienie niejako z urzedu, problemem jest tylko termin. Aha, jeszcze pytanie. W PFESO pelna narkoza - czy tylko dormicum? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: gastroskopia 15.12.06, 10:19 Oj tego nie wiem, ale mam nadzieję że nie będę nic widziała ani słyszała :-) Taniej gastro w sedacji (270 PLN) jest w Fundacji Gastroenterologii na Waryńskiego w , ale tam były odległe terminy. Odpowiedz Link Zgłoś