charlota 16.04.03, 13:27 Czy ktoś może wie co zrobić by przestała drgać mi powieka, najdzieniejsze jest to,że drga mi nie górna a dolna powieka i nie wiem jak się tego pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: drgająca powieka IP: *.usask.ca 16.04.03, 16:25 Popularny problem zwykle spowodowany niedoborem magnezu. Kup sobie suplement magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikitka5 Re: drgająca powieka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.03, 16:25 też to miałam , okropne uczucie, pomógł mi magnez !!!! Lekarka poleciła mi kupić magnez i po tygodniu kłopot z głowy :)) pozdrawiam, nikitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: drgająca powieka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 11:00 niedobór magnzeu lub potasu kup Aspargin lub Magnokal (zawieraja i magnez i potas) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrynio Re: drgająca powieka 01.07.03, 02:05 Słuchajcie ajaki magnez łykać karmiąc piersią???? Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: drgająca powieka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:06 tez kiedys mi drgała ale juz jest ok, mysle ze to brak jakiś składników w organizmie Odpowiedz Link Zgłoś