Dodaj do ulubionych

Czeste oddawanie moczu?

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.10.03, 16:53
Nie wiem bo w sumie pic pije duzo plynow(prosze nie mylic z piciem alkocholu)
to wiadomo trzeba to gdzies zwrocic. Tak to by wygladola ze wszystko jest w
porzadku. Tylko ze mnie sie wydaje ze troche jest to zbyt czesto. Czesto mam
tak ze mam uczucie ze bardzo mi sie chce a jak pojde to tylko
troszke "usikam". Bardzo czesto tez nie przespie calej nocy bo musze gdzies
tak okolo 3 lub 4 isc i tez to jest troszeczke. Poradzcie co to moze byc i do
kogo ewentualnie sie udac i jakie badania wykonac.
Z gory dziekuje i pozdrawiam (mam 25 lat i jestem K).
Obserwuj wątek
    • michkord Re: Czeste oddawanie moczu? 12.10.03, 17:49
      zapewne zapelenie pecherza -lekarz pierwszego kontaktu zleci odpowiednie badania
    • Gość: Kulka Re: Czeste oddawanie moczu? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.10.03, 00:41
      No tak ale nie boli i nie piecze przy oddawania moczu...
      • Gość: kika_19@gazeta.pl\ Re: Czeste oddawanie moczu? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 13.10.03, 07:54
        nie musi piec ani bolec. ja mialam to samo. po badaniach moczu i furaginie mi
        przechodzi. mozesz sprobowac tez jakies ziolowe mieszanki ale najlepiej isc
        prosto do lekarza. jesli chcesz szybciej rozwiazac problem to zrob odplatnie
        badanie moczu a do lekarza idz juz z wynikiem.
    • Gość: grakow Re: Czeste oddawanie moczu? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 07:45
      zbadaj się pod kątem prostaty KONIECZNIE !!! Jest to badanie krwi PSA lub do
      idź do lekarza urologa.
    • Gość: grakow Re: Czeste oddawanie moczu? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 07:46
      Jeżeli K - to kobieta - to sorka !!!! Zbadaj sobie też poziom cukru we krwi.
    • Gość: Aga Re: Czeste oddawanie moczu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 10:28
      częste oddawanie moczu + duże pragnienie mogłoby wskazywać cukrzycę. nalezy
      więc zrobić morfologię i zmierzyć cukier. A może przejść się do urologa albo
      internisty, to może być coś z pęcherzem
    • Gość: Kulka Re: Czeste oddawanie moczu? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.10.03, 14:40
      Dzieki... Mysle ze to lekcewarze ale dzieki WAM ide do lekarza w pierewszej
      wolnej chwili w tym tygodniu.
      Pozdrawiam. buzka.
    • jadwiga_r Re: Czeste oddawanie moczu? 14.10.03, 12:24
      Zaciekawiła mnie rola poziomu cukru w częstym , a skąpym oddawaniu moczu.Czy
      może ktoś na ten temat napisać parę słów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka