Dodaj do ulubionych

Popękane naczynka

IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 18.12.03, 23:58
Bardzo proszę o radę.
Na twarzy mam masę bardzo malutkich żyłek. Twarz już przez nie jest
czerwona, a jeszcze bardziej robi się czerwona, gdy dostaję wypieki. A
dostaję je często. Próbowałam różne metody. Niestety ubyły pieniądze, a nie
naczynka. Cz są jakieś skuteczne sposoby na pozbycie sie ich?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Popękane naczynka IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 21.12.03, 11:01
      Jeszcze raz proszę.
      • Gość: aoifa Re: Popękane naczynka IP: *.dsl.netsource.ie 21.12.03, 11:46
        jedna z skutecznych metod pozbycia sie ich to metoda laserowa (usuniecie
        laserem),jest artykul w grudniowym Look o tym,na przykladzie jednej z
        dziennikarek tego pisma,poddaje sie usunieciu naczynek na twarzy na potrzeby
        artykulu
        podobno metoda bezbolesna
        poza tym nie ma chyba zadnej innej,ja mam ten sam problem na nogach,koszmar!!!

pozdrawiam
        • Gość: Ewa Re: Popękane naczynka IP: 10.10.65.* 13.01.04, 18:34
          Mam podobny problem, od dłuższego czasu używam całej serii kosmetyków firmy
          Eris dla skóry z problemami naczynkowymi (na zime polecam szczególnie krem
          odżywczy - rewelacja!!!). Skóra jest mniej podrażniona, zniknęły
          zaczerwienienia. Aby pozbyć się popekanych naczynek na stałe - pozostaje Ci
          tylko laser (ale to kosztowny zabieg). Pozdrawiam i zycze wiecej pogody ducha.
          Ewa
        • Gość: Mm Re: Popękane naczynka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 21:59
          Jeśli chodzi o naczynka na nogach to b. dobre rezultaty daje skleroterapia
          uciskowa. Mialam dużo popękanych naczynek na udach obu nóg. Po jednym zabiegu
          na każdą z nóg, na jednej nnie ma juz ani sladu, z drugiej zniknęło ok. 80%
          pajączków. Wyniki naprawdę dobre, choć niestety jest to kosztowne!
        • Gość: Robert Re: Popękane naczynka IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 16:45
          Witam

Moze masz ten artykol z magazynu LOOK ??
          Jesli tak to prosze przeslij mi go
          bardzo prosze

Tee2000@t-online.de

Pozdrawiam
          Robert
          • Gość: Robert Re: Popękane naczynka IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 17:47

Poczytaj tu

zawsze cos wiecej sie dowiesz

www.epi-centrum.pl/laser.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka