Dodaj do ulubionych

jelitowy problem/wstydliwy............

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 16:21
Wiecie,ja juz naprawde nie wiem co mam zrobic z moja dolegliwoscia, do kogo
sie udac po pomoc.Bylam juz u kilku specjalistow, ale wszyscy twierdza,ze nie
ma powodow do obaw.Ale ad rem.Od kilku lat na stolcu(prawie za kazdym razem)
pojawia sie krew.Najpierw myslalam ,ze to hemoroidy,ale lekarze wykluczyli
je.Mialam przeprowadzane szczegolowe badania dalszych czesci jelit(kolono- i
rektoskopie),ktore tez nic nie wykazaly.Krwawieniom towarzyszy bol ,pieczenie
tak 4-6 cm, tuz za odbytem.Nie wiem, czy to jakas dolegliwosc dziedziczna,
wadliwa budowa sluzowki czy inny diabel.....wiem tyle,ze to przeszkadza mi
normalnie funkcjonowac i tak napawde nie znam konsekwencji tych wiecznych
krawien i stanow zapalnych.Probowalam sobie pomoc siemieniem lnianym i
naparem z rdestu ptasiego, ale to nic nie pomoglo.Moze znacie kogos kto bylby
w stanie mi poradzic?
Obserwuj wątek
    • Gość: tak to ja Re: jelitowy problem/wstydliwy............ IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.01.04, 17:05
      Krwawienie z nikąd? Powtórz badanie kolonoskopowe. Nie ma wyjścia. Najlepiej u
      innego specjalisty.
      • Gość: Dagmaryna Re: jelitowy problem/wstydliwy............ IP: *.magtel.net.pl 01.01.04, 17:51
        Czesc , ja tez mialam ten problem, ale jakos tak jednorazowo. mialam robiona
        rektoskopie i powiem to nie bylo przyjemne. Tez mi nic nie wykazalo, ale jesli
        to mi sie powtorzy to mam wrocic na dodatkowe badania. Na Twoim mijescu
        zwrocilabym sie do innego lekarza. Powodzenia.
        • Gość: lonia Re: jelitowy problem/wstydliwy............ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 10:32
          dzieki Dagmar. wielkie dzieki.
          • Gość: Roman Re: jelitowy problem/wstydliwy............ IP: *.zaw.net.pl / 80.51.147.* 07.01.04, 12:37
            Pamietaj,że wśród lekarzy są też nieudacznicy i tacy, których pogłębianie
            wiedzy boli. Nigdy nie kończ badań jedną diagnozą. jak zwrócisz sie do kilku
            lekartzy to o dziwo, każdy wyda odmienną diagnozę? O czym to świadczy? To tak
            jak z powołaniem jednego lub kilku biegłych, ktorzy wjednej sprawie wydają
            całkiem odmienne opinię. A więc do nauki panowie doktorzy. Wiem cos o tym. To
            forum jest tego dowodem, że ta sfera wymaga lustracji posiadanej wiedzy a nie
            lustracja polityczna bo ta nie przynosi nam zdrowia. Pozdrawiam. Roman

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka