madziulec 01.11.08, 21:14 Zapraszam do czytania: pinezka.pl/antresolka i jednocześnie chce Panu Doktorowi podziękować za włożoną pracę w propagację wiedzy na temat zakażeń układu moczowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: kolejny artykuł:)) 03.11.08, 08:21 Czytałam już kiedyś ten sam artykuł, ale na innej stronie. Podawałaś linka. I nawet błąd (w "Skad się wzięły bakterie w moczu? , Drugi akapit, drugie zdanie ) został powielony. Ale super. W im więcej miejsc ten artykuł trafi tym lepiej dla rodziców i ich dzieci. Odpowiedz Link
madziulec Re: kolejny artykuł:)) 03.11.08, 08:26 Ten jest znacznie szerszy, mniej pociety i z zalozenia bylow iadomo, ze tu nie bedzie "cenzury". Zreszta widac, ze ludzie zaczynaja trafiac na strone, bo jest juz prawie po 900 odwiedzin dziennie (unikalnych..) Odpowiedz Link
guderianka Re: kolejny artykuł:)) 03.11.08, 08:41 Mogę skorzystać i wkleić link na innych forach ? Odpowiedz Link
madziulec Re: kolejny artykuł:)) 03.11.08, 11:00 No przeciez po to to jest )) Polecam tez i artykul o chustach z tego samego zrodla Odpowiedz Link
guderianka Re: kolejny artykuł:)) 03.11.08, 11:13 Na chustach się nie znam i nie jestem w stanie zweryfikować a nie chce podawać linku do czegoś, jeśli nie jestem pewna info tam zawartych Odpowiedz Link