Dodaj do ulubionych

Basen odkryty w Pieszycach

14.07.13, 04:28
Blisko,widać nasze piękne Góry--ale woda tak zimna,że załapałam katar i często odwiedzam przybytek gdzie król piechota chodzi....:)
Obserwuj wątek
    • matri_caria Re: Basen odkryty w Pieszycach 14.07.13, 21:13
      To współczuję tych spacerów:( Ja ostatnio też coś ostatnio złapałam, chyba przez tę zmienną pogodę jakieś świństwa po ludziach chodzą - a może to tylko mit?

Wracaj szybko do zdrowia!
      • voxave Re: Basen odkryty w Pieszycach 15.07.13, 01:49
        Na dobie.pl jest skadrowana moja pływająca koleżanka,sama głowa na tle niebieskiej wody.Nie jest za bardzo zadowolona bo znajomi z pracy robią sobie podśmiechujki , współczuje jej, ale taka jest dola przypadkowego celebryty :)
    • pogodynka2013 Re: Basen odkryty w Pieszycach 15.07.13, 19:47
      ja też uważam, że jest tam zimna woda, szczerze mówiąc wolę jeżdzić do Kłodzka
      • voxave Re: Basen odkryty w Pieszycach 16.07.13, 05:52
        To daleko a ja chce mieć pod nosem:)
        • matri_caria Re: Basen odkryty w Pieszycach 17.07.13, 10:17
          Vox, nie chcę być bezczelna, ale nie mogę się powstrzymać. W obecnej sytuacji to Ty pod nosem to możesz mieć tylko katar, a nie basen :D
          • voxave Re: Basen odkryty w Pieszycach 18.07.13, 05:34
            mam oba zjawiska i katar i zaraz jade na basen:)
            • mattos Re: Basen odkryty w Pieszycach 19.07.13, 21:05
              Czy ktoś z was jechał pociągiem z Dzierżoniowa do Pieszyc na basen? Ja jechałem i stacja kolejowa była przy samym basenie. Wodę to ma bardzo zimną.
              • voxave Re: Basen odkryty w Pieszycach 19.07.13, 21:51
                Pociągi już nie jeżdżą----a woda nadal lodowata--ale dzisiaj nawet znośna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka