ozy25 02.10.09, 11:56 Pliko cz Arie? musze ktorys sprzedac niestety :/ za Aria nie przepadam ale jest lzejsza hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurekgirl Re: ktory sprzedac? 02.10.09, 11:59 Ja mam Pliko P3, Pliko Switch i Arie. Sprzedalabym Pliko P3, bo dziecko rosnie i robi sie ciezsze, do tego coraz wiecej chodzi a nie jezdzi, wiec wiem, ze w pewnym momencie wozek bedzie potrzebny na doslownie moment podczas kazdego spaceru, wiec w ramach prowadzenia jedna reka i znoszenia po schodach waga Arii przemawia za jej pozostawieniem ;) Ale ja zostawiam Switcha na zimne dni, bo nie lubie jak dziecku prosto w buzie wieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: ktory sprzedac? 02.10.09, 12:35 zdecydowanie pliko, przy coraz wiekszym i ciezszym dziecku waga wozka ma duze znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiafer Re: ktory sprzedac? 02.10.09, 14:09 Jeśli mogę pomóc w podjęciu decyzji to powiem tylko... że jestem zainteresowana kupnem Arii OH najlepiej:) Wiem trochę to nieładnie z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
annulka79 Re: ktory sprzedac? 02.10.09, 16:34 Ja zostawiłabym Arię! Jest lżejsza i ma pełną rączkę a Pliko z większym dzieckiem ciężko się podbija. Odpowiedz Link Zgłoś
ozy25 Re: ktory sprzedac? 02.10.09, 22:19 i racja dzis pojezdzilam Pliko i chyba go sprzedam ;) a Arie mam niestety nie OH tylko M&P MT ;) Odpowiedz Link Zgłoś