kamyk632 08.10.09, 11:34 drogie mamusie co sądzicie o tym wózeczku? a może AXEL firmy BABY SMILE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptysiek9876 Re: TAKO jumper x 08.10.09, 15:42 Ja mam X i jestem bardzoooooo zadowolona!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luizia24 Re: TAKO jumper x 08.10.09, 15:54 ja mam tylko spacerówke z patti to to samo co baby smile i odradzam spacerówka co prawda fajna bo siedzebnie kubełkowe i nieco wieksze od v3 ale koła po roku sie rojechaly i z tego co widzalam na ulicy nie tylko mi!! (co prawda wymieniono nam na gwarancji na nowe ale bez oski)wiec jesli chodzi o ten wozek to odradzam tandeta! Odpowiedz Link Zgłoś
luizia24 Re: TAKO jumper x 08.10.09, 15:55 chodzilo mi ze ta patti to to samo co ten axel i cronos tylko pod innymi nazwami Odpowiedz Link Zgłoś
curly2 Re: TAKO jumper x 09.10.09, 07:22 Ja też jestem na etapie wyboru. Pod uwgę biorę 3: Tako Jumper X, Mikado City Car (lub Boston) i Jedo Fyn 4DS. Obejrzałam sobie tego Axela, ale moim zdaniem to on nie ma porównania do Tako, głównie ze względu na brak pompowanych kół i brak regulacji wysokości rączki. Jeśli zależy Ci na tym żeby był ciut tańszy od TAKO to myślę, że lepszym rozwiązaniem jest MIKADO Boston, bo można go zamówić z czterema pompowanymi, szprychowymi kołami, a kosztuje za komplet z fotelikiem około 1000 złotych przy zakupie bezpośrednio od producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk632 Re: TAKO jumper x 09.10.09, 10:43 Dziekuję za podpowiedzi, nawet fajny ten Mikado ale chyba jednak zostanie zakupiony Jumper:) Odpowiedz Link Zgłoś