asik_24 29.10.09, 10:57 Sorki,że znowu zawracam. Ale jak wrażenia z City Classic? Tak się napaliłam przy "rozmowie: z Tobą na BJ,że chciałabym go kupić. Zadowolona? Napisz coś więcej. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja3333 Re: maja3333 29.10.09, 11:05 hej, rozmawialysmy wtedy o city mini, o ile dobrze pamietam ? ;) jak dotad jestem bardzo zadowolona z city classic, mam go juz chyba 2 tygodnie i, o dziwo, nie rozgladam sie za niczym innym :P nie widze zadnych wad tego wozka, no moze tylko to, ze mogly wazyc z 7,8kg (bo wazy 12kg), no coz nie mozna miec wszystkiego.. w kazdym badz razie tej wagi sie w ogole nie czuje pchajac wozek, jedynie troche ciezko jest podnosic go do bagaznika, ale ja to dotad tylko raz robilam (moj maz to robi zwykle) wiec nie problem dla mnie. wozek jest bardzo obszerny, bardzo latwo sie nim manewruje, przejezdza po wszystkim, bardzo lekko sie podbija pod krawezniki, ma super bude i swietnej jakosci materialy. nie wiem co jeszcze.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: maja3333 29.10.09, 11:35 tak, tak, o Citi Mini. Miałam napisać do Ciebie na drugi dzień, ale wyczytałam na forum,że sprzedałaś. A, i dobrze, bo te większe bardziej mi się podobają.Teraz:) A miałaś może Slaloma? Bo ja mam teraz Slaloma właśnie i BJ miałby być zamiast.Nie wiem,czy warto. Najbardziej przekonuje mnie budka, jest wielgachna. Tylko kurde cięższy sporo. No i mi ten z czarnymi "felgami: się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: maja3333 29.10.09, 13:06 a, i jeszcze jedno: jaki masz kolorek? Bo ja się kurcze nie mogę się zdecydować (czarny czy czerwony).Z tego co kojarzę, to chyba masz czarny właśnie z tym szarym A bardzo byłabym upierdliwa, jakbym prosiła Cię o zdjątko jakieś wózeczka? A już jakby z maluszkiem było, to w ogóle już bym nie zawracała więcej (chyba). Dziękuję pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: maja3333 29.10.09, 16:12 mialam jane powertrack, to jest poprzednik saloma, rozni sie tym, ze nie ma podnoszonego podnozka jak salom. co do ciezaru to powertrack wazyl na mojej wadze ponad 11kg, BJ wazy 12kg i wydaje mi sie ze slalom bedzie tez z 11kg wiec chyba nieduza roznica. ja mam city classic czrno-srebrny model 2008, te z czarnymi felgami sa z 2009 i maja o 10cm wiekszy rozstaw kol, a to mi nie pasowalo, wiec mam 2008 ;) wysle Ci potem zdjecie na maila gazetowego, ok ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: maja3333 29.10.09, 17:33 Super, wielkie dzięki. Ale już nic nie rozumiem.Sprzedawca z Allegro pisze,że to model 2008, a koła ma czarne-pisze,że to ten wózek co na zdjęciach, a na zdjęciach są czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: maja3333 29.10.09, 18:15 na 100% model 2009 ma czarne kola, nie mam co do tego watpliwosci, takze ten sprzedawca na allegro nie zna sie po prostu :P Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: maja3333 29.10.09, 18:25 To nie mój:) To jedyny na Allegro z BJ. Nie wiem, może pisał o innym, bo ma 2 Classic w ofercie. jeden ze srebrnymi, drugi z czarnymi. Mnie te drugie się podobają, a różnią się chyba tylko tymi "bolcami" w tylnych kołach, tak? Odpowiedz Link Zgłoś