mama_inka 06.12.09, 17:50 Dziewczyny czy do wózka Mutsy musi być koniecznie torba z tej samej firmy? Ja mam Mutsy Transporter i zastanawiam sie czy muszę kupić akurat do tego modelu czy może pasi coś tańszego innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: Torba do wózka Mutsy 07.12.09, 13:11 jak kupisz oryginalną to będzie idealnie pasowała kolorystycznie bo możesz kupic z dokładnie takiego samego materiału jak tapicerka wózka. Dodatkowo w opisie tej torby jest napisane, że sa jakies zaczepy dzięki którym zaczepisz ta torbę o siedzsiko spacerowe z tyłu. Będzie Ci się więc dobrze trzymała. Nieoryginalną będziesz musiała po prostu wieszac na rączce, może Ci troche "zjeżdżać" na dół, choc sa sprzedawane uniwersalne torby z takim uniwersalnym sposobem mocowania na rączce (za pomocą nap). Wybór należy do Ciebie :) Ja do nigdy nie kupowałam do swoich wózków oryginalncyh toreb - miałam tylko tam, gdzie były w komplecie. I tak np. torby Emmaljnuga, którą mam z kompletu używam do wózka PegPerego Aria. Mam tez jedna torbe uniwersalna i bardzo ją lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malamysz33 Re: Torba do wózka Mutsy 07.12.09, 15:24 ja do swojego mutsiaka wlasnie kupilam i czekam na jej dostarczenie. Kupilam oryginalna bo chcialam by pasowala do wozka ale koszt duzy okolo 190 zl - mysle ze z powodzeniem mozna znalezc cos tanszego np na allegro . I kolorkiem tez mozna dopasowac. A co do tej oryginalnej to czy ona bedzie fajna to sie okaze ... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_inka Re: Torba do wózka Mutsy 07.12.09, 16:53 Cena tej orginalnej to jedno , bo wysoka jest , drugie to to że właśnie montowana jest na rącze i wydaje mi sie to nie wygodne w czasie prowadzenia wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra4.3 Re: Torba do wózka Mutsy 10.01.10, 23:13 Witam, mam właśnie ten sam problem, do mojego wózka Mutsy Transporters nie było w komplecie torby, teraz szukam jakiejś w miarę taniej i funkcjonalnej poradźcie coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Torba do wózka Mutsy 11.01.10, 10:40 NAPEWNO FAJNIE WYGLĄDA DOPASOWANA OD KOMPLETU, ALE SĄ ONY TAK DROGIE,ŻE JA KUPIŁABYM JAKĄŚ UNIWERSALNĄ NA ALLEGRO. A JEST ICH TAM PEŁNO. ALE WIDZIAŁAM TEŻ NA ALLEGRO TORBY DO TRANSPORTERA CHYBA PO 130 ZŁ . ZAJRZYJ TAM. Odpowiedz Link Zgłoś
lianis Re: Torba do wózka Mutsy 11.01.10, 12:14 oryginalna torba mutsy do plecow spacerowki jest przypinana, cos na zasadzie plastikowej rurki na plecach spacerowki w ktora wklada sie jakby plastikowy bolec ktory jest na torbie, nic nie wisi wtedy na raczce wozka, choc torba ma oczywiscie uchwyty umozliwiajace powieszenie na raczce. Odpowiedz Link Zgłoś
bettymakotaibobo Re: Torba do wózka Mutsy 14.01.10, 15:38 i ja mam ten problem; w sobotę odbieram 4ridera, ale torba od niego w ogóle mi się nie widzi; nie dość że droga to jeszcze jakoś tak wygląda jak tania teczka do biura Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Torba do wózka Mutsy 14.01.10, 17:28 Może i wygląda jak tania teczka :-) ale szczerze to nie widziałam "pięknych" toreb do wózków :-) Też mam 4 Ridera z torbą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bettymakotaibobo Re: Torba do wózka Mutsy 15.01.10, 05:42 a ja właśnie znalazłam piękne torby, ale tanie to one niestety nie są : www.allegro.pl/item873752479_kalencom_usa_ekskluzywna_torba_do_wozka_w_wa.html Odpowiedz Link Zgłoś
xbozenkax Re: Torba do 4 RIDER 29.01.10, 08:00 Może któraś z użytkowniczek tego wózka juz kupiła jakąś praktyczną, a niedroga torbę, która sie udało zamontować? Polecacie coś poza oryginalną? Odpowiedz Link Zgłoś