stefaninka 16.01.10, 00:55 witam mam pytanie do uzytkowników wózka x-lander, jakie macie nosidełko: x-cara czy maxi cosi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: jakie nosidełko do x-landera (X-A)? 16.01.10, 09:47 Ja mam (miałam, bo synek juz w nim nie jeździ ) maxi cosi citi z adapterami na stelaż. Jest to ta tańsza wersja maxi cosi,ale u nas sprawdziła sie rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gdynianka1985 maxi cosi cabrio 16.01.10, 10:42 maxi cosi cabrio, ale będę dopiero testowała ten zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Jakie nosiedełko do x-landera (X-A)? 16.01.10, 12:01 A dlaczego nie kupujecie x-car? Zastanawiam sie bo wszysycy do tego wózka poleacaja nam maxi cosi. Gdzie nie czytam tez maxi cosi.. Odpowiedz Link Zgłoś
justynek2009 Re: Jakie nosiedełko do x-landera (X-A)? 16.01.10, 12:14 Maxi-cosi ma 4 czy 5* w testach zderzeniowych a x-car nie wiadomo ile,pozatym city jest niewiele droższy od x-cara. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Jakie nosiedełko do x-landera (X-A)? 16.01.10, 13:53 Ja kupowałam ten zestaw w czerwcu 2008 wtedy patrzałam się na rankingi fotelików w testach i maxi cosi dobrze wypadał więc kupiłam MC citi. Dużej różnicy (choć na bak jest) nie widziałam pomiędzy citi a cabrio więc nie przepłacałam :)Koleżanka ma x car i narzekała że nie umie wypiąć fotelika czy coś ale nie wiem co dokłądnie ją tam denerwowało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_k Re: Jakie nosiedełko do x-landera (X-A)? 16.01.10, 18:33 Maxi-Cosi Cabriofix z bazą Isofiź do samochodu, nie kupiłam X-cara bo nie ma testów zderzeniowych Odpowiedz Link Zgłoś
luizia24 Re: jakie nosidełko do x-landera (X-A)? 16.01.10, 19:39 ja miałam x-cara i nie bylam zbytnio zadowolona wydaje mi się że w porównaniu z maxi jest mniejszy i mniej wygodny dla wiekszego dziecka u mnie dzidzia w x-carze pojedzila tylko pol roku bo widocznie bylo mu ciasno a wcale duzym dzieckiem nie byl wiec teraz tez palanuje maxi cosi city:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynek2009 Re: jakie nosidełko do x-landera (X-A)? 16.01.10, 20:26 a wiecie coś o foteliku cybex aton??fotelik ten ma 4*,wygląda fajnie i kosztuje na allegro ok 300zł..obiło mi się o uszy że można go wpiąć do tych wózków na których można zamontować maxi-cosi(napewno mutsy i Qinny)a czy do x-landera też to nie mogę znaleść informacji.. Odpowiedz Link Zgłoś