Dodaj do ulubionych

Zwykła torba a rączka w Mutsy ...

25.01.10, 19:10
Dziewczyny posiadające Mustiaki, to do Was mam pytanie. Czy da się zawiesić
taką zwykłą torbę wózkową na rączce Mutsy? Z tego co pamiętam torby oryginalne
Mutsy mają takie dodatkowe paski mocujące przy rączce, a w zwykłych torbach
tego nie ma. Poza tym nie zauważyłam na stelażu-rączce Mutsy czy tam są takie
wystające ogranicznyki aby torba nie zjeżdżała z rączki. Nie wiem czy dobrze
to opisałam, ale postarajcie się zrozumieć. Nie chcę wydawać 150zł. na
oryginalną torbę, bo wolę te pieniądze zainwestować w cos innego dla dziecka.
Obserwuj wątek
    • katarzyna_kep Re: Zwykła torba a rączka w Mutsy ... 26.01.10, 09:55
      Nie wiem czy zwykła torbe da się zawiesić, ale napewno nie ma
      ograniczników. Ja swoją torbę na ramię wieszam i jest ok trochę
      ściślej i nie zjeżdża.
    • mama-lek Re: Zwykła torba a rączka w Mutsy ... 29.01.10, 15:39
      Mam Musty 4Ridera a do niego czarną torbę z mothercare (swoją drogą polecam - za 85 zł, ma dużo kieszonek, przewijak, torebki na pieluchy, dwie kieszenie termiczne - moim zdaniem zdecydowanie bardziej funkcjonalna niż oryginalna od "mutsiaka"), którą zawieszam na rączce, a pasek opiera się o brzeg gondolki, tak że torba wisi pod gondolką, przez co nie obija się o nogi. Aktualnie jesteśmy na etapie przesiadania się do spacerówki i problem pojawia się wtedy, gdy dziecko jest przodem do mnie, bo wtedy torba faktycznie się zsuwa (ale wymyśliłam, że jeśli nabiję na pasu zatrzaski, tak jak to mają niektóre torby albo doszyję rzepy, to da się ją stabilnie powiesić na rączce; a ostatecznie przez jakiś czas ponoszę ją na ramieniu albo wrzucę do kosza na zakupy). Natomiast przy zamontowaniu spacerówki w odwrotną stronę pasek opiera się o budkę i torba pozostaje tam gdzie ma być ;-)
      • xbozenkax Re: do mama-lek 29.01.10, 16:14
        Czy torba którą kupiłaś była w cenie promocyjnej czy ma taką
        przystepną cenę aktualnie? No właśnie czy to nowa kolekcja czy może
        jej już nie uda się dostać:(
        Bardzo bym była wdzięczna za jakiś link lub fotkę:)
        • mama-lek Re: do mama-lek 30.01.10, 19:27
          www.mothercare.com/Mothercare-Messenger-bag/dp/B000IEUVNY/sr=1-2/qid=1264875856/ref=sr_1_2/279-6614190-9676944?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44337031&mcb=core
          Nie wiem jak teraz, kupiłam ją jakieś 7 miesięcy temu, wtedy to była normalna cena, nie promocyjna
          • magdaomar torba 30.01.10, 23:29
            torba Mutsy jest świetna ja ją do każdego wózka używam.Latem ze spacerówki można
            ściągnąć budkę a na plecach spacerówki są zaczepy.
            Polecam też org,śpiworek bardzo ciepły i szybko schnie po praniu.Ja kupiłam
            torbę w jasnym kolorze pasuję mi do innych wózków.
            • mala_malgo Re: torba 31.01.10, 13:14
              Witam.
              Widzę, że posiadasz Mutsy 4 ridera i to chyba na piankowych kołach. Ja taki
              zamierzam kupić. Teraz szukam używanej gondoli - może posiadasz? Co do Twojego
              fotelika - jest ładny, ale spodziewam się dziewczynki i nie chcę typowo
              niebieskiego fotela. Daj znać co byś miała na sprzedaż z Mutsiaka. Pozdr.
              • mysz1978 Re: torba 31.01.10, 19:35
                ja mam Mutsy Urban Rider z piankowymi raczkam i torbe zwykla uzywalam - cos w
                tym stylu www.allegro.pl/item900993150_torba_nowa_super_duza_i_tania.html
                nie taka ale tez miala takie zatrzaski ktore sprawiaja ze torba nie powinna sie
                zsuwac :-)
              • marcia19 Re: torba 31.01.10, 19:36
                Przepraszam, że się "wcinam", ale jeśli byłby ktoś zainteresowany to
                planuję sprzedać nasz fotelik Mutsy w kolorze Cargo Cream :)
                • mala_malgo do marcia19 01.02.10, 11:06
                  Kolor Cargo Cream jest śliczny, jednak ze względu na gabaryty i wagę odpuściłam
                  sobie foteliki Mutsy, muszę znaleść coś z Maxi Cosi.
                  • marcia19 Re: do marcia19 01.02.10, 11:13
                    Rozumiem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka