Dodaj do ulubionych

Bugaboo BEE...

08.04.10, 03:30
Sprzedaje swoje wlasne Bee bardzo sporadycznie uzywane (moze
kilkanascie razy podczas ubieglorocznych wakacji). Zainteresowanych
prosze o kontakt na maila pawimi455@gmail.com. Wozek ma tapicerke i 2
budy robione na specjalne zamowienie w orginalnych kolorach. Mozna
zerknac na moja galerie tam jest kilka fotek.
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Bugaboo BEE... 08.04.10, 13:43
      do sprzedazy wozkow jest odpowiedni watek i tam umieszczaj takie posty
      • shinee5 Re: Bugaboo BEE... 08.04.10, 13:57
        Agnes, mam pytanie, czy Ty mieszkasz w Stanach i sprzedajesz wózki?
        Tak mi się coś kojarzy, a potrzebuję sprowadzić wózek z USA. Jesli
        tak, mogłabyś podać maila, napisałabym do Ciebie.
        • agnes_nyc Re: Bugaboo BEE... 08.04.10, 18:33
          Tak to ja - napisz na gazetowego

agnes_nyc@gazeta.pl
          • isabel_o Re: Bugaboo BEE... 08.04.10, 21:36
            No tak, agnes wątek przeszkadza (swoją drogą nie wiem czemu) ale już
            korzystanie z niego nie... ;) :D
            • agnes_nyc Isabel_o 08.04.10, 21:51
              Zadano mi grzecznie pytanie wiec udzielilam odpowiedzi - jesli cie az tak bardzo
              kuje w oczy to nie czytaj a bedziesz zdrowsza
              nie uwazam tego za reklame a po to sa odpowiednie watki aby wpisywac tam posty
              • isabel_o Re: Isabel_o 08.04.10, 22:06

:D
                Wiesz co mnie "kuje". Niepotrzebna nerwowość forumowiczek. Wiesz
                jakiś czas temu pinik identycznie wstawiła wątek na temat sprzedaży
                wózka jako oddzielny i nikt jakoś nie miał pretensji (na szczęście!)
                Ale czyżby był jakiś podział, dyskryminacja? Cyz inni oprócz pinik
                nie mogą tak zrobić? A wogle to dlaczego nie mogą się pytam? KOmu to
                przeszkadza? Czy ona tym wątkiem zbrała miejsce na Twoim serwerze?
                Przecież nie muisz tego wątku czytać jak nie chcesz:) Chodzi mi o to
                agnes i to bez złośliwego tonu żeby wrzucić trochę więcej luzu i
                patrzeć na koleżanki forumowiczki przyjaźniej:) Przecież wszystkie
                wózkowo-maniaczki byłyśmy w ciąży, mamy dzieci, chcemy mieć fajne
                wózki, kupić je po dobrej cenie czy sprzedać po dobrej cenie...
                Bądźmy dla sibie życzliwsze. Ot co! I nic więcej:)
                P.S. Nawet jak się będziesz reklamować agnes to mi to naprawdę nie
                przeszkadza bo to Tobie też życzę jak najlepiej... Apeluję tylko o
                życzliwość dla koleżanek z forum bo naprawdę szkoda sił na zbedne
                negatywne emocje...
                • agnes_nyc Re: Isabel_o 08.04.10, 22:14
                  Najwyrazniej ty odbierasz wszystko nerwowo kolezanko nie ja - ale rozumiem. Ja
                  tylko poinformowalam o takim watku i zeby tam umieszczac takie posty a nie
                  oddzielnie jednoczesnie zasmiecajac te forum a ty sie rzucilas jak lew.
                  Nie jestem tutaj strozem aby pilnowac takich rzeczy bo jest admin i nie
                  sprawdzam kto napisal gdzie i czy to pinik czy inna osoba moj post byl czysto
                  informacyjny - byc moze ta osoba nie wiedziala

moze gdybym to powiedziala a nie pisala inaczej bys to odebrala - ale niestety
                  nie ma takiej mozliwosci - choc swiat idzie do przodu i kiedys bedzie mozliwosc
                  dostepu do forum glosowego

pozdrawiam
                  • isabel_o Re: Isabel_o 08.04.10, 22:20
                    Może róznica zdań polega na tym, że ja nie odbieram tego jako
                    zaśmiecanie forum bo wiem, że czasami ktoś nie planuje akurat kupno
                    wózka (więc nie wchodzi na wątek sprzedam wózek), ale wejdzie na ten
                    oddzielny wątek przez przypadek i pomyśli, hmmm bee? czemu nie! :)
                    Wiesz taki spontan;)I wtedy obydwie strony mogąś mieć korzyść, a
                    kupująca strona niespodziewaną:D

Pozdrawiam również
                    • izzyy6 Re: Isabel_o 08.04.10, 22:29
                      mnie tam to nie przeszkadza i fakt nie wchodze na sprzedam wozek czy kupie a tu
                      weszlam z ciekawosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka