Dodaj do ulubionych

Magnum Bebetto

04.05.10, 15:19
Dziewczyny czy któraś posiada taki wózek .Jest to nowość i dosyć widac że jest
funkcyjny ale jak narazie nie ma o nim opini .Moze któraś z was go juz
zakupiła albo ktoś ze znajomych posiada?
Zastanawiamy się nad nim i stad moje pytanie.
Obserwuj wątek
    • basienka27_2009 Re: Magnum Bebetto 04.05.10, 15:43
      niestety nie mam tego modelu ale za to mialam voulcano. co do gondoli ok,nie
      moge nazekac.ale za to spacerowka to porazka i widze ze ten model ma rowniez tak
      siedzisko wyprofilowane tzn.jakby zgiecie na gorze i przez to moj 9-miesieczny
      synek musial przesiasc sie do innego wózka-"wyrósł" z niej, nie mogl wygodnie
      sie oprzec.
      • mysiunia77 Re: Magnum Bebetto 04.05.10, 17:42
        Bardzo dziękuje za opinie.Prawda jest tak ze pan w sklepie Bardzo zachwalał i
        tak się zastanawiam czy prawdę mówi czy chce sprzedać.
        I właśnie zachwalał spacerówkę że tak wygodna i duża hmm .Prawda jest taka że
        nie ma idealnych wózków,ale podoba mi się ten model ale, chce aby dzieciątku
        było wygodnie bo to najważniejsze przecież.
        • basienka27_2009 Re: Magnum Bebetto 06.05.10, 12:07
          mi tez zachwalano i zachwycano sie nim,bo to niby nowosc byla, a kupilam moj w
          czerwcu 2009. a teraz jak poszlam do tego samego sklepu kupic spacerowke i facet
          sie zapytal jaki mialam wczesniej wozek-to skomentowal pod nosem ze to nie wozek
          ten bebetto. a teraz mam zamiar reklamowac go,poniewaz kola przednie czasami
          wpadaja w takie "wibracje", tak jakby luzy sie porobily.
          wybor nalezy do Ciebie, ja tylko mowie o moich odczuciach:).no i cena nie jest
          wygorowana. jakosc jazdy super,nie jest to ciezki wozek (Pojecie wzgledne)i nie
          jest twardy,mi sie nawet fajnie jezdzilo.tylko wlasnie to oparce w spacerowce,
          zaznacze ze moj synek jest dlugasny-jak mial 6 miesiecy to ok.78cm mial a teraz
          nie wiem wiec moze ten wozek Tobie dluzej posluzy.jeszcze mnie denerwowal w
          spacerowce daszek, jest przykrecany, a nie na guzik opuszcza tak jak w gondoli.
          • mysiunia77 Re: Magnum Bebetto 06.05.10, 14:57
            jasne dziękuję ci bardzo za opinie ,bo wiesz oto w sumie chodzi aby bardziej o
            tych wadach porozmawiać .Bo zalety wiadomo jak są to jest ok,ale najbardziej
            boje się tych wad.Wózek mi sie spodobał choc wyznam ze troszkę i tej gondolki
            boje i stawiam na spacerówkę bo będę rodzić w pod koniec czerwca tak więc
            wypadało by dziecko w grudniu/styczniu przenieść do spacerówki a tu środek zimy.
            Ah już sama nie wiem.Jakieś teraz produkują te gondolki małe,może warto osobno
            kupić spacerówkę i osobno gondolkę.Jeszcze troszkę czasu zostało,ale powoli
            trzeba się decydować.pozdrawiam;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka