margottt2 04.05.10, 16:57 Czy ktoś może wie, w którym sklepie w Krakowie można by obejrzeć wózki Peg Perego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funnybaby Re: Gdzie Peg Perego w Krakowie? 04.05.10, 17:01 na dobrego pasterza w entliczku pentlizku, widziałam tam napewno pp si i chyba p3 Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_k Re: Gdzie Peg Perego w Krakowie? 04.05.10, 19:32 w Entliczkach nie ma SI Odpowiedz Link Zgłoś
funnybaby Re: Gdzie Peg Perego w Krakowie? 04.05.10, 20:06 napewno był to si. Z boku na stelażu pisało peg perego SI, jestem w 100% pewna bo oglądałam go. stał po tej stronie co x-lander xs i inglesina trip tylko dalej, koło filara :) Odpowiedz Link Zgłoś
free.groszek Re: Gdzie Peg Perego w Krakowie? 04.05.10, 20:44 Byłam tydzień temu w Entliczku i nie było Si Odpowiedz Link Zgłoś
funnybaby Re: Gdzie Peg Perego w Krakowie? 04.05.10, 21:05 no to może sprzedany bo dam sobie głowę uciąć, że był. Jeszcze Mężowi pokazywałam ale on stwierdził, że strasznie na boki lata i te rączki takie nie stabilne. No to już sama nie wiem, czarny cały był. Jeszcze mi powiedzcie, że nie ma czarnych to chyba fatamorgana :) Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_k Re: Gdzie Peg Perego w Krakowie? 04.05.10, 21:50 był ponad miesiąc temu, od dawna już nie ma, jest tylko PLiko P3 Odpowiedz Link Zgłoś
ktozajalzyzyrafe Re: Gdzie Peg Perego w Krakowie? 18.08.10, 21:52 podnosze - czy ktos wie gdzie znajde pp arię ? Odpowiedz Link Zgłoś