victoriae2010 21.10.10, 13:19 Czy ktoś ma ten wózek?? Bardzo mi się podoba ale jakie są jego realne wymiary i waga?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funnybaby Re: Implast Ecoline BOLDER SD 22.10.10, 21:40 o proszę i kolejny nowy watek na ten sam temat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Implast Ecoline BOLDER SD 24.10.10, 14:11 ojej, to naprawdę straszne.. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Implast Ecoline BOLDER SD 24.10.10, 14:20 TYLKO ZE TO NIE CHODZI o to ze straszne, ale był bardzo długi watek dotyczacy akurat tego wózka, wiec po co zakładać kolejny. sorki za caps Odpowiedz Link Zgłoś
funnybaby Re: Implast Ecoline BOLDER SD 24.10.10, 14:28 proszę darować sobie ta uszczypliwość... nie zwróciłam Pani uwagi aby popadać w jakieś kłótnie na wątku ale po to by coś wyjaśnić. Po co zakładać nowy wątek skoro na ten temat było już kilka i myślę że temat wyczerpany, poza tym chętniej wypowiedzą się posiadaczki danego wózka na swoim wątku niż na nowo założonym gdzie drugi raz to samo trzeba pisać! lepiej najpierw skorzystać z wyszukiwarki, poczytać bo informacji odnośnie każdego modelu jest sporo ! Odpowiedz Link Zgłoś