Dodaj do ulubionych

Co zamiast Xlandera XA ?

02.11.10, 21:18
Bardzo mi się podoba wizualnie i duże kółka ma ... ale ciągle myślę o tej spacerówce tyłem do mamy :( I tak się zastanawiam, jaki wózek jest podobny do xlandera, 4 duże koła ale ze spacerówką montowaną w obydwie strony ? I cenowo podobnie ?
Chodzi mi o wózek wielofunkcyjny.
Dzięki za pomoc, pozdrawiam !!
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Co zamiast Xlandera XA ? 02.11.10, 21:30
      Ta spacerówka przodem to nie żaden dramat, ale to już Twoja decyzja :)
      Ogólnie chyba jednak powinnaś sobie zdawać sprawę, że w wózkach z obracanym siedziskiem podobnych np. jedo fyn, bolder sd użytkowniczki narzekają na niewygodne siedziska szczególnie dla mniejszych dzieci, w wózkach bez obracanego siedziska np. xa siedzisko jest wygodniejsze. Musisz się już zapoznawać z opiniami poszczególnych wózków a o bolderze, fynie to było sporo na forum. Może jeszcze Jane slalom reverse :)
      • mar.sza Implast bolder ? 02.11.10, 22:45
        Jest z 4 kółkami ? Lepszy od xlandera ? :) proszę o za i przeciw :)
    • magda19lenka Re: Co zamiast Xlandera XA ? 02.11.10, 22:44
      Zdaje mi się że w październiku miał wyjść xlander xq/xv "stjuningowany" że tak się określę, gdzie będzie możliwość montowania spacerówki przodem do mamy.
      Niestety, na razie nie zostałjeszcze wprowadzony do sprzedaży.

Jednak już na stronie producenta istnieje adnotacja że te modele sa przód tył (do tej pory takiej opcji nie było) www.x-lander.pl/porownaj_modele
      • mar.sza Re: Co zamiast Xlandera XA ? 02.11.10, 22:48
        O ! Dzięki wielkie, tylko czy XQ i XV mają 4 koła czy 3 ? ktoś wie ?:) ja zielona jestem :)
        • justka_live Re: Co zamiast Xlandera XA ? 02.11.10, 23:03
          Ja właśnie zamieniłam x landera xa na Quinny Buzz 3 z tego powodu, że x lander nie ma odwracanego siedziska i jestem super zadowolona i żałuje, że od razu nie kupiłam Buzza, wymieniłam tylko przednie koło na terenowe i jest naprawdę super amortyzowanym wózkiem na nasze polskie chodniki bo x lander nieźle wytrząsł moje dziecko zwłaszcza w gondoli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka