Dodaj do ulubionych

bj city select ktoś ma ? Widział ? Używa ?sprzeda

26.12.10, 22:17
Poszukuje wózka dla dwójki dzieci, różnica 15 miesięcy .Ze względów mieszkaniowych odpadają wózki jeden obok drugiego .Wizualnie podoba mi się bj city select , tylko bardzo mało wiem o tym wózku .Może któraś z was używa tego wózka , interesuje mnie wszystko o nim:) Chętnie również odkupie używany
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: bj city select ktoś ma ? Widział ? Używa ?sp 27.12.10, 08:56
      Poszukaj ba forum bylo troche o nim
      z uzywanym bedzie ciezko bo te wozki dopiero weszly na rynek Polski i poszukaj w sklepach albo zadzwon do euro trade to powiedza ci w jakich sklepach na twoim terenie go maja i bedziesz mogla zobaczyc go na zywo

marzec -kwiecien bedzie dostawa nowa i nowy kolor fiolet
      • mama_nikodemka Re: bj city select ktoś ma ? Widział ? Używa ?sp 27.12.10, 22:54
        jak mieszkasz w wawie to mozesz ten wozek zobaczyc w kerfurze na targowku i w swiecie dziecka w markach
        ogladalam ten wozek bo sama mam ochote go kupic dla swojego drugiego dziecka, jedyne co mi przeszkadza to kubelkowe siedzisko bo nigdy takowego nie mialam i nie wiem jak bedzie sie sprawowac, a z plusow to duzy kosz, fajna, dosc spora budka, lekki, stelaz sklada sie do malych rozmiarow,mozna wpiac fotelik maxi cosi, dokupic tacke, gondola chyba nie jest zbyt duza, nie przygladalam sie jej,ost na allegro widzialam go za niecale 1300zl, natomiast ktoras dziewczyna pisala ze go kupila ale z dwojka dzieci ciezko bylo wozek podbic i zastanawiala sie nad oddaniem ale nie wiem w koncu co zdecydowala, ogolnie malo jest opinii na temat tego wozka
        • agnes_nyc Re: bj city select ktoś ma ? Widział ? Używa ?sp 28.12.10, 07:31
          Selecta nie kupisz za mniej niz 1649 zl jesli ktos wystawil taniej to juz na 100% nie ma w tej cenie i nie ma tego wozka zakupionego legalnie to po pierwsze a po drugie euro trade narzuca ceny na baby joggera i nikt taniej nie moze sprzedawac niz ceny regularne natomiast moze dodac gratis badz klient moze otrzymac rabat :)

wozek najlepiej jest zobaczyc na zywo
          kosz ma rzeczywiscie bardzo duzy co do podbijania to sie nie wypowiem bo mialam go w reku ale bez dziecka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka