Dodaj do ulubionych

Proszę o rady w sprawie wózków uniwersalnych!!!!

21.02.11, 13:50
witam,
proszę o opienie w sprawie wózków uniwersalnych, które posłużą mi jako wózek głęboki i spacerówka. Interesują mnie tylko takie, w których będę mogła lulać dzecko. Jednak, po kilku miesiącach wózek ma być dobrą spacerówką. Czytałam opinie o wózkach na paskach, ze to swietna sprawa dla niemowlaka, jednak kiedy dziecko ma podrózować w spacerówce, to jest on niestabilny. Proszę o porady, czy spotkałyście się z wózkami, które pełnią te dwie funkcje?? nie chcę kupować dwóch odrębnych wózków, dlatego zdaję się na Wasze opinie i porady :)
Obserwuj wątek
    • srebrno-listka Re: Proszę o rady w sprawie wózków uniwersalnych! 21.02.11, 14:44
      Mam emmaljungę na podwoziu classic, najpierw przez 7 mcy używałam gondoli, teraz spacerówkę. Mozna bujać dziecko. Nie jest niestabilna. Dla mnie super pomysł. Dobry, terenowy amortyzowany wózek na długie spacery. Owszem, gdybym pewnie musiała ją wnosić na piętro po schodach to byłabym mniej zadowolona (może), ale nie muszę, więc mój zachwyt nie zna granic ;)
      Myślę, że dobry wózek nie będzie niestabilny, ale jakiś no-name może.
      • mama1dawidka Re: Proszę o rady w sprawie wózków uniwersalnych! 21.02.11, 19:59
        weź ty sie sama ululaj :p
        jak ja nie lubie widoku stoi mamusia i trzepiedzieckiem niemiłosiernie a dzieciak i tak płacze o mało nie wypadnie :p ostatnio mialalm taką sytuacje bedac w autobusie przyszła Pani z wozeczkiem i zaczeła "lulac" swoje dziecko i co chwile mi o wózek zachaczała ja sisnieta z zappem a ona z ta kolumbryną musiala wte i zpowrotem a dziekco i tak płakalo niec te lulanie nie dawalo a we mnie sie az gotowało :(
    • posh_emka Jedo Fyn 21.02.11, 20:54
      Ja mam ten i polecam. Gondola, spacerówka i fotelik- można wpiąć na ten sam stelaż. Jedyna wada to waga, no ale nie ma wózka na pompowanych kołach, który jest lekki. Gondola duża i obszerna, spacerówka dla mojego dziecka wygodna- śpi bez problemu. Co do amortyzacji- no cóż napiszę ci tak- nie wiesz na jakie dziecko trafisz- mój jak nie trzęsło na maksa i nie telepało nim na boki to wrzeszczał jak szalony- tak,że u mnie akurat super amortyzacja by się nie sprawdziła. Jedo nie na pasach wg. mnie amortyzację ma dobrą- można ustawić w bardziej miękko (czego nie próbowałam) i twardo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka