Dodaj do ulubionych

Poleccie fajna spacerowke-parasolke

27.02.11, 13:17
Szukam czegos na letnie spacery, zeby latwo bylo zapakowac do autobusu czyli lekka i latwo skladajaca sie, dziecko ma teraz 8 miesiecy, ladnie siedzi, za dwa miesiace taka spacerowka bedzie jak znalazl. Dobrze, zeby miala takie okrycie na nogi przed deszczem (szczerze to nie wiem czy kazda ma). No i wygodne, szerokie siedzisko, bo jak widze takie dziecko siedzace jakby tylko kawalkiem tylka to mi go z mety szkoda (ale moze to tylko moje spostrzezenia, bo moze i jest mu wygodnie, nie wiem). Ja na pewno chce spacerowke z wygodnym siedziskiem. I jeszcze jedno - czy sa takie paraskolki, ktore mozna rozlozyc do spania? Jesli tak, to na pewno taka chce. Pomozcie. Aktualnie moja Niunia wazy 10kg i ma 85cm.
Obserwuj wątek
    • klekle77 Re: Poleccie fajna spacerowke-parasolke 27.02.11, 13:40
      JUz wiem, ze sa parasolki z oparciem rozkladanym na plasko - koniecznie musi byc taka, bo dziecko jeszcze male. Na pewno na 4 kola, trojkolowe odpadaja. Bede wdzieczna za podpowiedzi.
      • magda19lenka Re: Poleccie fajna spacerowke-parasolke 27.02.11, 19:33
        może zooper: waltz albo twist/hula
        • renia.mj Prośba do magda19lenka 27.02.11, 23:30
          Witam, ja swoją prośbę kieruję do magda19lenka (przepoaszam że na tym forum taka prywata, ale zaważyłam że tutaj jest najświeższy wpis magda19lenka). Wyczytałam że posiadasz wózek zooper hula w kolorze oliwkowym i że możesz przesłać zdjęcia. Jeżeli nie jest to kłopot to ja chętnie bym takie zdjęcia zobaczyła. Jestem zainteresowana kupnem huli lub twista, a niestety nie mam możlwiości obejrzenia tych wózków na żywo. Hula wydaje mi się wózkiem stabilniejszym i bardziej komfortowym, natomiast twist kojarzy mi się z wózkiem takim finishowym i nie na długie użytkowanie - ot takie moje spostrzeżenia... Mam ogromny mętlik, bo jedną spacerówkę (graco mirage) już zakupiłam przez neta, którą na nasteopny dzień odesłałam i teraz postanowiłam bardziej zagłębić się w temat. Jeśli możesz magda19lenka prosze odezwij się do mnie. Pozdrawiam
    • latulka Re: Poleccie fajna spacerowke-parasolke 27.02.11, 21:34
      Polecam pliko P3. Lekki (no w miarę), łatwo się składa i rozkłada, rozkłada się na płasko. Do tego ładnie wygląda:) a i cena nie zwala z nóg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka