Dodaj do ulubionych

Tani wózek z dużą budą

18.03.11, 10:09
Mam dużego rocznego syna, właściwie wyrósł już z Looli, ma jeszcze x landera xt, ale w nim ta budka jest niewystarczająco daleko naciągana. Potrzebuję coś na wiosnę i lato, co pozwoli na spokojne spacery w słońcu. Chodzi mi o jakiś tani wózek. Allegro pełne jest tanich wózków ale który ma spełniająca moje wymagania budkę???
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Tani wózek z dużą budą 18.03.11, 10:32
      duże budki mają zooper'y, jakiś delti, aria mamas&papas

Możesz też spróbować dokupić nową budkę do swojego xlandera - tylko musiałabyś zapytać u producenta, czy akurat można coś dobrać do Twojego modelu.

Można też dokupić sam daszek przeciwsłoneczny, jak ten np.:
      www.teutonia.pl/index.php?menu=2&wyp=dodatkowe&wyswietl=daszek
      www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/sunk13/daszek+przeciwsloneczny+do+wozka.html
      • miska71 Re: Tani wózek z dużą budą 18.03.11, 14:32
        Zoopery ktorych nigdzie nie ma, Coneco Saturn oraz Delti Dot ktorego wlasnie szukam, te wszystkie maja budy rozkladane do palaka.
        • twitti Re: Tani wózek z dużą budą 18.03.11, 14:37
          My mamy taki:
          www.swiatdziecka.net.pl/cat1.php?opcode=SELECTELEMENT&id=35611&tf=1300455399
          Buda naciaga sie do palaka, cena atrakcyjna, niezwyciezony na wertepach:) tylko waga troche ciezka, choc az tak bardzo nie czuc:)
          • wiki-9999 Re: Tani wózek z dużą budą 19.03.11, 11:43
            Polecam TINY WORLD EASYWAY 3w1: allegro.pl/tinyworld-easy-way4w1-angielski-hit-promocja-i1504888543.html << dosc duzy, w komplecie rowniez duza gondola.
    • onunka Re: Tani wózek z dużą budą 19.03.11, 14:48
      ja kupuje zoopera twista ale koleżanka ma milly mally czy jakoś tak i budka do samego pałąka sie naciąga,kiepskie jest tylko składanie siedziska bo trzeba dwoma rękami ponaciskać jakieś pstryczki no i nie rozkłada sie całkiem na płasko ale dla takiego starszego szkraba nie wydaje mi sie zeby było to jakimś problemem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka