megikoza 25.05.11, 02:28 POMOCY!!! Szukam opinii - jeśli ktoś posiada ten wózek to bardzo bym prosiła, aby się wypowiedział na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulek102 Re: Coletto Enzo - opinie 12.03.12, 21:17 Ja też jestem zainteresowana opiniami o tym wózku bardzo mi się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
megikoza Re: Coletto Enzo - opinie 13.03.12, 14:34 Chętnie mogę pomóc. Bardzo mi się ten wózek podobał. Zamówiłam go nawet na allegro. Po otrzymaniu, zdecydowałam się jednak na jego zwrot. Powodem było to iż wózek był bardzo chwiejny. Ruszał się chyba we wszystkich możliwych kierunkach. No ale to jeszcze może jakoś bym zniosła. Bardzo nie spodobało mi się to że siedzisko było tak skonstuowane, że dziecko pupą wyczuwało aluminiowe rurki, a pasek krokowy był wszysty w środku siedziska, co powodowało, że dzecko sidziało ściśnięte w kroku. Jedynie co mi się w tym wózku spodobało to przedłużany daszek który moim zdaniem jest rewelacyjny. Jeśli ktoś potrzebuje tego wózka tyko do użytku podczas podróży to możliwe że te mankamenty nie będą przeszkadzać tak bardzo. Ja jednak potrzebowałam wózek do użytku codziennego więc ten zupełnie odpadał. Odpowiedz Link Zgłoś
ulek102 Re: Coletto Enzo - opinie 13.03.12, 19:56 Bardzo dziękuję za wypowiedź, a jaki wózek teraz wybrałaś? Ja dziś poszłam do sklepu (dodam, że mieszkam w niewielkim mieście i konkurencji w sklepach nie ma żadnej), oglądałam wózki ale u nas przeważa firma coneco i baby desing, no i może jeszcze jakaś inna firma o której wcześniej nie słyszałam ale nie pamiętam nazwy... więc wybór żaden, muszę pojechać do większego miasta żeby zobaczyć coś więcej heheh, dlatego proszę o komentarze na temat spostrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
to_me Re: Coletto Enzo - opinie 13.03.12, 20:06 Oglądałam Enzo w sklepie. Chwiał się nawet bez dziecka w środku. Szukałabym czegoś innego. Wykończenia też takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulek102 Re: Coletto Enzo - opinie 19.03.12, 20:52 Mi się podoba Baby dasing Travel chętnie bym go kupiła ale zobaczyłam Tako Flesh i X Lander XS i się waham. Więc chętnie poczytam waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
megikoza Re: Coletto Enzo - opinie 21.03.12, 10:30 Ja kupiłam Baby Design Elf, ale też nie polecam, po użytkowniu przez pół sezonu kółka ledwo się kręcą, a hamulce żeby zaciąnąć trzeba się nieźle namęczyć. Mogę polecić: 4Baby Zicco, co prawda widziałam go tylko w sklepie, ale maluchowi było mega w nim wygonie, to tej pory żałuję że go nie kupiłam, a przedawca bardzo nam polecał. Odpowiedz Link Zgłoś