Dodaj do ulubionych

Coletto Giovanni

19.08.11, 13:24
Witam, czy ktoś mógłby mi doradzić jeśli chodzi o wózek Coletto giowanni? Bardzo mi się podoba, jest lekki, zgrabny ale brak opinii na jego temat bo podobno to jakas nowość. Zastanawiam się między Coletto Giovanni a Espiro GTX. Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • magaoppl Re: Coletto Giovanni 23.08.11, 12:38
      Hej, ja też zastanawiam się nad coletto giovanni. Wczoraj oglądałam go w sklepie i muszę przyznać, że wygląd bardzo mi odpowiada. Jest zgrabny i ma troszkę większą gondolkę od coletto matteo, co dla dziecka urodzonego jesienią będzie na pewno bradziej praktyczne. Trochę kolorystyka uboga, ale trudno. Rzeczywiście na internecie nie można znaleźć opinii na temat tego wózka. Pewnie wynika to z tego, że coletto giovanni to stosunkowo nowy model. Jeśli jednak miałby coś do powiedzenia w sprawie coletto giovanni byłoby fajnie:) Coletto nie jest chyba jakąś uznaną marką, ale mam nadzieję, że wózek sprawuje się dobrze. Podobno wykluczono w nim te wady, które są w coletto matteo. Poza tym cena wydaje się być ok. Zastanawia mnie tylko fotelik. Chyba jest mały a niestety do tego modelu wózka pasuje tylko jeden rodzaj fotelików.
      Co do espiro gtx to też się nad nim zastanawiałam, ale po obejrzeniu w sklepie odpadł. Chcę mieć wózek funkcjonalny, dobry, ale też chcę, żeby zgrabnie wyglądał. A espiro gtx jakiś taki "kaczkowaty" jak starsze modfele wózków.
      Koniec końcem mam straszny mętlik. Niby jesteśmy zdecydowani na ten giovanni, ale ja ciągle szukam na necie opinii o wózkach.
      • gosiek997 Re: Coletto Giovanni 25.08.11, 09:55
        witam a jak z waga wozka? czy spacerowka jest fajna i czy montowana w obbu kierunkach jazdy? pytam bonie widzialam go na żywo:)
        • brytan35 Re: Coletto Giovanni 20.06.12, 21:02
          Czesc,mam ten wozek od pazdziernika 2011 roku i jestem bardzo z niego zadowolona,oczywiscie chodzi o model coletto giovani.Mozna spacerowke przekladac w obie strony,torba duza,pojemna,torebka do zawieszenia na butelke,koszyk na zakupy tez jest duzy.Kola sa pompowane,jezdzi sie dobrze ,kola sa skretne,a jak komus nie odpowiada moze je sobie zablokowac.Takze jak sie ktos zastanawia nad modelem wozka to szczerze polecam wozek COLETTO GIOVANI.W komplecie jest jeszcze moskitiera przeciw owadom i folia przeciw deszczowa.Pozdrawiam
    • mandarynkaa_j Re: Coletto Giovanni 05.12.11, 20:24
      Witam:-)
      Również jestem zainteresowana kupnem tego wózka i będę wdzięczna za każdy komentarz! Czy na ramie Coletto można mocować foteliki Maxi Cosi lub Recard?
    • mamaigi10 Re: Coletto Giovanni 05.12.11, 23:14
      Od razu mówię, że nie znam żadnego z wymienionych przez Ciebie. Moje dziecko jeździło Bebecarem. Ale gdybym miała po samych opisach w sklepach i wyglądu na zdjęciach wybierać, to wzięłabym Espiro. Bardziej mi sie podoba, jakiś taki zgrabniejszy jest, ładniejszy. I chyba kolory bardziej interesujące.
      Ale to ja :-) Może ktoś coś więcej umie powiedzieć...
      • ignis.w Re: Coletto Giovanni 03.01.12, 15:12
        Ja zakupiłam Coletto Giovani jest ok. chetnie odp na pytania
        • kasia.s00 Re: Coletto Giovanni 23.01.12, 19:41
          Używam już 7 miesięcy. Jestem zadowolona.
          -Materiał solidny, łatwo się czyści, nie pruje się etc,
          -Stelaż lekki, łatwo się składa, zajmuje nie wiele miejsca
          -Koła wygodne, choć troszkę skrzypiały zanim się "wyrobiły", jedyne co to jakaś niedorobiona blokada krół, ale generalnie jeżdżę z zablokowanymi, więc mi to nie przeszkadza.
          -Gondola dość długa (u nas na 6 miesięcy starczyła), dobrze zabudowana
          -Spacerówka łato się rozkłada, też baaardzo zabudowana-nic nie wieje etc.
          -Duża foli przeciwdeszczowa, wygodna i moskitiera w zestawie, no i torba na pierdoły :)
          -troszkę mały kosz na zakupy, ale do przeżycia
          -fotelik u nas na 6 miesięcy starczył, bo jakiś taki krótki jest i nogi córce wystawały (jeździła z "nogami do góry" opartymi o oparcie-więc szybko przechodziliśmy na większy fotelik)-ogólnie fotelika bym drugi raz nie kupiła, tylko 2w1, bo serio jakiś dziwnie krótki jest w życiu do 13kg (roku) nie starczy
          -lekki, zgrabny, mało miejsca zajmuje w przedpokoju, łatwy w składaniu, nie skrzypi, nie rozsypuje się ;)
          Drugi raz kupiłabym coś tańszego, bo za 1600zł to w sumie nie wiele różni się od tych wózków za 900zł-1000zł. Ale nie narzekam. Mogę polecić
          Mam kolor boro-brąz. Bardzo ładny, nie brudzi się mocno
          • magda79pn Re: Coletto Giovanni 24.01.12, 10:54
            nie widziałam na żywo, ale po obejrzeniu fotek, w życiu nie dałabym za to 1600zł
            • brytan35 Re: Coletto Giovanni 20.06.12, 21:05
              trzeba zobaczyc na zywo,za wozek plcilam 1200 zl.skad ta cena 1600?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka