Dodaj do ulubionych

Coletto Enzo czy warto kupic?

18.02.12, 19:00
Poszukuje lekkiej parasolki. Wybralam wstepnie Jokera Milly Mally ale wpadl mi w oko jeszcze Coletto Enzo, wazy tylko 5,5kg, czy ktos moze napisac co o nim sadzi???
Obserwuj wątek
    • monikamar3-3 tak, polecam 21.02.12, 09:20
      ja mam Coletto Enzo i moge szczerze polecic. Jest faktycznie lekki jak na taka zabudowana parasolke, jest wygodny dla dziecka, ma spore siedzisko, pałąk odpinany z jednej strony (bardzo wygodne) i dodatkowo zabezpieczający, odpinany pas krokowy. Pasy 5-punktowe dobrze sie zapinają, nic sie nie zacina. Budka fajnie sie reguluje (dodatkowy zamek na budce, po odpieciu budka dosc dobrze sie naciaga i chroni przed słońcem), w budce jest także okienko. Wozek posiada jeszcze ochronke na nóżki, fajnie uszytą, nie jest to jakiś kawałek szmatki. Wózek mam od ponad roku i nic sie z nim nie dzieje, fajnie sie go czyści, a w całości wyprany w wannie pod prysznicem dość szybko schnie :) Ja mam kolor siwo-zielony i na żywo wyglada chyba jeszcze ładniej niz na zdjeciu. pozdrawiam
    • miska71 Re: Coletto Enzo czy warto kupic? 22.02.12, 11:45
      Jednak sie nie zdecydowalam.
      Owszem fajne kolorki, bardzo lekki, rozkladane na plasko oparcie i regulowany podnozek...
      Jednak oparcie dla mojej corki bylo juz zbyt krotkie, jak rozlozylam na plasko to corka wydawala sie za duza do tego wozka.
      No i konstrukcja kiepska, caly "lata" na boki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka